THQ Nordic 2018 Dünya Kupası için E3'e katılmayacak!

THQ Nordic 2018 Dünya Kupası için E3'e katılmayacak!
Darksiders 3 ve Biomutant'ın yayıncısı THQ Nordic, E3'e katılmayacak, sebebi ise ilginç. Çalışanların 2018 FIFA Dünya Kupası'nı izleme planları var!Şirket, E3 2018'e katılmayacağını son blog yazısında duyurdu. 14 Haziran'da...

Darksiders 3 ve Biomutant'ın yayıncısı THQ Nordic, E3'e katılmayacak, sebebi ise ilginç. Çalışanların 2018 FIFA Dünya Kupası'nı izleme planları var!

Şirket, E3 2018'e katılmayacağını son blog yazısında duyurdu. 14 Haziran'da Rusya'da başlayacak dünyanın en büyük spor organizasyonlarından birini kaçırmak istemiyorlar. E3 2018 ise 12-14 Haziran tarihleri arasında Los Angeles'ta gerçekleşecek.

THQ Nordic'in duyuruları diğer etkinliklere kaldı...

THQ Nordic bunun yerine Darksiders 3, Biomutant, Wreckfest ve Fade to Silence'ın da yer aldığı duyurularını daha sonraki diğer etkinliklerde gösterecek. Planları arasında özellikle Almanya'nın Köln kentinde 21-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Gamescom ve 1-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Seattle'daki PAX West yer alıyor.

THQ'nun yaptığı açıklamada, "THQ’nun Nordic olarak bu harika spor etkinliğinin tek bir anını kaçırmayacağımızı bildirmenin büyük bir üzüntüsünü yaşıyoruz." denildi. "Bu nedenle, Viyana'nın güzel bira bahçelerinde kalmak zorunda kalacağız. Futbol izleyip, Twitch üzerinde bir iki basın konferansı izleyeceğiz."