The Wolf Among Us 2, Unreal Engine 5 ile geliyor

The Wolf Among Us 2, Unreal Engine 5 ile geliyor
Telltale Games,The Wolf Among Us 2adlı oyunun artık Unreal Engine 5 kullanacağını açıkladı. Buna ek olarak, 2023 yılı içerisinde çıkmayacağını belirtti. Stüdyo, oyunun çok daha fazla çalışmaya ihtiyacı olduğunu iddia etti....

Telltale Games,

The Wolf Among Us 2

adlı oyunun artık Unreal Engine 5 kullanacağını açıkladı. Buna ek olarak, 2023 yılı içerisinde çıkmayacağını belirtti. Stüdyo, oyunun çok daha fazla çalışmaya ihtiyacı olduğunu iddia etti. Bunun için de bu ertelemenin gerekli olduğunu savundu. Bu nedenle, 2023 yılında piyasaya çıkması aceleye gelmiş bir oyun anlamı taşıyor.

the-wolf-among-us-2-unreal-engine-5-ile-geliyor

The Wolf Among Us 2, 2023 yılında gelmiyor

Şu anlık oyun dışında stüdyonun resmi açıklaması dışında herhangi bir bilgi yer almıyor. Stüdyo web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bigby ve Snow, Telltale'in en sevilen oyunlarından birisi olan The Wolf Among Us'ın merakla beklenen devam oyununda daha fazla gizemi çözmek için geri dönüyor. Ödüllü seslendirme sanatçıları Adam Harrington ve Erin Yvette ana karakterlere hayat vermek için geri döndü. Orijinal oyunun baş yazarı, yaratıcı/oyun yönetmenleri ve bestecisi, The Wolf Among Us 2'deki Vertigo's Fables çizgi romanlarının karanlık evrenine başka bir yolculuk için geri döndü."

the-wolf-among-us-2-unreal-engine-5-ile-geliyor

Sizler oyunun 2023 yılında çıkmaması hakkında neler düşünüyorsunuz? Unreal Engine 5 oyun motoruyla piyasaya çıkmasını nasıl buluyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!