The Wolf Among Us 2 ileri tarihe ertelendi

The Wolf Among Us 2 ileri tarihe ertelendi
Telltale Games, Çarşamba günü bir açıklama yaptı. Bu noktada,The Wolf Among Us 2adlı oyunun 2023 yılında gelmeyeceğini duyurdu. Stüdyonun kült hiti 2013 anlatı macerasının devamı, bu yıl piyasaya çıkacaktı. Telltale, Twitter'da...

Telltale Games, Çarşamba günü bir açıklama yaptı. Bu noktada,

The Wolf Among Us 2

adlı oyunun 2023 yılında gelmeyeceğini duyurdu. Stüdyonun kült hiti 2013 anlatı macerasının devamı, bu yıl piyasaya çıkacaktı. Telltale, Twitter'da bir gönderi paylaştı. Gönderide, "2020'de bunun üzerinde çalışmaya başladık. Hala Bigby ve Fabletown çetesinin geri kalanının devam eden hikayesini anlatmaya kararlıyız. Ancak daha fazla zamana ihtiyaç var." dedi.

the-wolf-among-us-2-ileri-tarihe-ertelendi

Telltale Games, The Wolf Among Us 2 adlı oyunu erteledi

Telltale CEO'su Jamie Ottilie Çarşamba günü IGN'e bir röportaj verdi. Bu noktada, oyunun bu yıl piyasaya çıkmasının iki hoş olmayan şeylerden birini gerektirdiğini söyledi. Bunların da geliştirme krizi ya da tamamlanmamış bir oyun çıkarmak olduğunu belirtti. Ottilie açıklamasında, "Bu oyunu çıkarırsak ve hazır olmazsa, paramparça oluruz." dedi. The Crunch'a yaptığı açıklamada da, "Bunu bir daha yapmak istemiyorum. Bunu istemek adil değil." sözlerine yer verdi.

the-wolf-among-us-2-ileri-tarihe-ertelendi

Gecikmeye katkıda bulunan birtakım farklı faktörler de vardı. Bu noktada Telltale Games'in COVID-19 salgını patlak verdiğinde yeniden oluşturulması etmenlerden birisiydi. Buna ek olarak, geliştirme Unreal Engine 5'e geçmişti. Ottilie, IGN'ye bunun geri dönüp tamamlanmış birçok işi yeniden yapmak anlamına geldiğini söyledi.

the-wolf-among-us-2-ileri-tarihe-ertelendi

The Wolf Among Us, Ekim 2013'te prömiyeri yapılan beş bölümlük bir grafik maceraydı. Bill Willingham'ın 2002'de DC Comics'in Vertigo dizisi için yarattığı Fables çizgi roman dizisinden bir uyarlamaydı. Sizler The Wolf Among Us 2'nin ertelenmesi kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!