The Walking Dead - The Final Season Duyuruldu

The Walking Dead - The Final Season Duyuruldu
The Talltale Games'ten üzücü haber geldi. 2012 yılında Clementine ile tanıştığımız oyunun son sezonu The Walking Dead - The Final Season 2018 yılı içinde çıkacağı duyuruldu. Zombilerle savaşacağımız son oyunda hayatta...

The Talltale Games'ten üzücü haber geldi. 2012 yılında Clementine ile tanıştığımız oyunun son sezonu The Walking Dead - The Final Season 2018 yılı içinde çıkacağı duyuruldu. Zombilerle savaşacağımız son oyunda hayatta kalabilecek miyiz? Detaylar Telltale Game tarafından yapılan açıklamada.

The Walking Dead Season 1 ile birlikte Lee Everett'ı yönettiğimizden beri tam tamına 7 sene geçti. Bu geçen 7 sene içinde ise 5 adet oyun bizlerle birlikte oldu. Kimi zaman güldürdü kimi zaman ise ağlatsa da hiç bir bölüm 4. sezonun son sezon olduğunu öğrendiğimiz kadar üzmedi.

Şimdiye kadar aşağıda sıraladığımız Telltale Game oyunlarını buyuk bir heyecan içinde oynadık. Ancak çıkan bu 5 oyunun ardında Telltale Game'in The Walking Dead Season 4 - The Final Seson oyunu ile seriye veda edeceğiz.

  • The Walking Dead - Season 1 (2012),
  • The Walking Dead 400 Days (DLC - 2013)
  • The Walking Dead - Season 2 (2014)
  • The Walking Dead - Michonne (2016)
  • The Walking Dead - Season 3 A New Frontier (2017)
  • The Walking Dead - Season 4 The Final Season (2018)

The Walking Dead - The Final Season

Lee'nin bir polis arabası içinde başlayan serüvenimiz Clementine'ı tanımamızla tamamen değişti. Clementine'ın yalnız, küçük bir çocuk olarak düşündüğümüzde belki de bu kadar bağlayacak bir oyun olacağını tahmin edememiştik. Playstation oyunu olarak belki de çığır açan seçim tabanlı oyun stiline bu oyun ile başladık. Oyun tamamen sizin seçimlerinize göre ilerliyor ve birbirinden bağımsız sonlara sahip oluyor.

Telltale Game tarafından açılanan serinin son oyunu The Walking Dead - Season 4 The Final Sezon 2018 yılında raflarda ki yerini ve Playstation Store'da ki yerini alacak. Henüz ön siparişe açılmadığı için yine 5 bölümden oluşacağını düşündüğümüz oyun için henüz her hangi bir fiyat açıklaması da yapılmadı. Merakla beklenen oyunun ayrıntıları belli oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. The Telltale Game tarafından yapılan The Walking Dead The Final Season ile ilgili videoya ulaşmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Telltale Game resmi web sitesine gitmek için tıklayınız.