The Thaumaturge adlı oyundan ilk oynanış fragmanı geldi

The Thaumaturge adlı oyundan ilk oynanış fragmanı geldi
Fool's Theory ve 11 bit studios, yeni oyunlarıThe Thaumaturgeiçin ilk oynanış fragmanını yayınladı. Basın bülteninde belirtildiği üzere oyun, durumlara farklı şekillerde yaklaşmanıza, kendi seçimlerinizi yapmanıza ve sonuçlarıyla...

Fool's Theory ve 11 bit studios, yeni oyunları

The Thaumaturge

için ilk oynanış fragmanını yayınladı. Basın bülteninde belirtildiği üzere oyun, durumlara farklı şekillerde yaklaşmanıza, kendi seçimlerinizi yapmanıza ve sonuçlarıyla başa çıkmanıza olanak tanıyor. Buna ek olarak, karakter geliştirme mekaniklerini bünyesinde tutarak tam teşekküllü RPG olma yolunda ilerliyor.

the-thaumaturge-adli-oyundan-ilk-oynanis-fragmani-geldi

Fool's Theory, RPG oyunu The Thaumaturge için fragman yayınladı

Oyun, güçlü Salutors adlı mistik varlıklarla büyük ölçüde şekil kazanıyor. Salutors, sıra tabanlı dövüş mekaniğine bir dönüş yapıyor. Bu yöntemle ana karakterin dövüş becerilerini geliştiriyor. Buna ek olarak, istatistiklerini geliştirirken oyuncunun kişisel hedeflerine ulaşması için diğer karakterleri manipüle etmesini sağlar. Bu da oyunun anlatı yönüne etki ediyor.

[embed]

Yapım, 20. yüzyılın başlarında Rus İmparatorluğu'nun otoriter yönetimi altındaki Varşova'da geçiyor. Böylece oyuncular, tarihi figürlerle tanışma fırsatı yakalıyor. Ek olarak oyuncular oyunun hikayesine katılımlarını öğreniyor. Şu anda bu RPG oyununun ne zaman çıkacağına yönelik net bilgi yer almıyor. Sizler The Thaumaturge'den neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!