The Sims 4 Yeni Horse Ranch DLC'de Simlerin Komşularla Atlamasına İzin Veriyor

The Sims 4 Yeni Horse Ranch DLC'de Simlerin Komşularla Atlamasına İzin Veriyor
Elveda Willow Creek ve Chestnut Ridge'e hoş geldiniz.

Horses, 20 Temmuz'da The Sims 4 için duyurulan yeni Horse Ranch Expansion Pack ile nihayet Sims serisine geri dönüyor. The Sims 4'teki binicilik faaliyetleriyle ilgili söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu, ancak EA sonunda The Sims 4 Horse Ranch Expansion Pack'i detaylandıran yeni bir fragman paylaşarak haberi doğruladı. Batı Amerika'dan ilham alan yeni bir dünya, mini keçiler ve koyunlar (çok şirinler) ve tabii ki kendi çiftliğinizde yetiştirip eğitebileceğiniz atlar oluyor.

the-sims-4-yeni-horse-ranch-dlcde-simlerin-komsularla-atlamasina-izin-veriyor-1.jpg

The Sims 4 için 20 Temmuz'da yeni DLC geliyor

Yeni dünya, Chestnut Ridge, Simmers'ın kendi çiftliğini, kulübesini veya kulübesini kurması için ideal, manzaralı bir kırsal bölgedir. The Sims 4'te de yetiştirilecek bir dizi hayvanla bir çiftlik kurmayı hayal edenler için harika bir ek gibi görünüyor. Bunu akılda tutarak, çiftlik hayvanlarına bakmanın hem eğlenceli hem de çirkin kısımlarında yer alacaksınız; onların pisliğini temizlemeniz, onlara iyi bakmanız gerekecek ve sonuç olarak, sıkı çalışmanızı değerli kılan onlarla bir bağ kuracaksınız. Baktığınız hayvanlar da Simoleon kazanmanıza yardımcı olacaktır; emeklerinin meyvelerini satmadan önce Minik Koyun kırkabilir, Minik Keçileri sağabilirsiniz.

the-sims-4-yeni-horse-ranch-dlcde-simlerin-komsularla-atlamasina-izin-veriyor-2.jpg

Kendi Çiftliğinizde çalışmaktan yorulduğunuzda, ek yardım için bir Çiftlik Yardımcısı bile tutabilirsiniz. Bunun da ötesinde, en sevdiğiniz atı alıp dörtnala kasabaya koşarak komşularınızın neler yaptığını görebilirsiniz. Chestnut Ridge, Simmers'ın atlarını eğitebileceği bir binicilik parkına ve sizin ve komşularınızın stres atması için bir dans salonuna ev sahipliği yapar. Ayrıca Çiftlik Buluşması (aşçılık) ve Çiftlik Hayvanları Günü gibi sadece kendi hayvanlarınızla değil, mahallenizdeki hayvanlarla etkileşime geçebileceğiniz etkinlikler de oluyor. Satın alarak, kurtararak ve hatta yetiştirerek kendi atlarınıza sahip olabileceksiniz ve onlar da özelleştirilebilir olacaktır.