The Sims 4, ücretsiz bir güncelleme alıyor

The Sims 4, ücretsiz bir güncelleme alıyor
The Sims 4, 14 Mart'ta bir sonraki temel oyun güncellemesini alıyor. Bu noktada beraberinde yeni bir bebek yaşam aşamasını getiriyor. Maxis, ücretsiz güncellemenin çatlaklar, doğum lekeleri ve sezaryen üzerine olacağını belirtti....
The Sims 4

, 14 Mart'ta bir sonraki temel oyun güncellemesini alıyor. Bu noktada beraberinde yeni bir bebek yaşam aşamasını getiriyor. Maxis, ücretsiz güncellemenin çatlaklar, doğum lekeleri ve sezaryen üzerine olacağını belirtti. Buna ek olarak yeni 'Create a Sim' öğeleriyle oyuncular için daha fazlasını sunacaklarını açıkladı.

sims-4-ucretsiz-bir-guncelleme-aliyor

The Sims 4 için sezaryen ve doğum lekeleri özellikleri geliyor

EA henüz yeni öğelerin tam bir listesini açıklamadı. Bu noktada yaklaşan özelleştirme öğelerinden bazılarını gösteren yeni bir fragman yayınladı. Yeni doğum lekesi kozmetikleri, boyut, yerleşim ve renk için birtakım seçeneğe sahip gibi duruyor. Bebekler de dahil olmak üzere tüm yaşam evreleri için mevcut oluyor. Buna ek olarak çatlaklar ayrıca geniş bir seçenek yelpazesine sahiptir. Genç ve daha yaşlı kesimde mevcut olması muhtemel görünüyor. Sezaryen yarasının da Sim'lerde daha sınırlı olması beklentiler dahilinde yer alıyor.

[embed]

The Sims 4 Baş Tasarımcısı Matthew Fahey, yaptığı bir yorumda doğum lekelerinin ve diğer vücut işaretlerinin dövmelerle üst üste konulabileceğini belirtti. Buna ek olarak, Create a Sim'in 'Cilt Ayrıntıları' kategorisine dahil olacağını açıkladı.

[embed]

Bu yeni seçenekleri içeren temel oyun güncellemesi, Growing Together ücretli genişletme sürümünden iki gün önce geliyor. Yani, 14 Mart'ta oyuncuların karşısına çıkıyor. Growing Together, tamamen aile dinamiklerini ele alıyor. Aile üyeleri arasındaki etkileşimler için yeni seçenekler ekliyor. Buna ek olarak genişletme aynı zamanda yeni Create A Sim öğelerinin yanı sıra yeni bir dünyayı getiriyor. Böylece körfez kıyısındaki San Sequoia kasabası oyuna dahil oluyor.

sims-4-ucretsiz-bir-guncelleme-aliyor

The Sims 4, son zamanlarda işitme cihazları ve glikoz monitörleri gibi giyilebilir cihazlara odaklanıyor. Buna ek olarak, üst ameliyat izleri ve bağlayıcılar da ekliyor. Böylece temel oyun güncellemesiyle oyun son zamanlarda daha kapsamlı özelleştirme seçenekleri sunmaya odaklanmış gibi duruyor. Sizler The Sims 4'ün hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!