The Raven Remastered Mart 2018'de çıkacak!

The Raven Remastered Mart 2018'de çıkacak!
THQ Nordic, bugün The Raven - Legacy of a Master Thief'in yenilenmiş versiyonunun 13 Mart 2018'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yeniden çıkacağını duyurdu. Klasik macera oyunu, The Raven Remastered adıyla sunulacak.THQ'ya...

THQ Nordic, bugün The Raven - Legacy of a Master Thief'in yenilenmiş versiyonunun 13 Mart 2018'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yeniden çıkacağını duyurdu. Klasik macera oyunu, The Raven Remastered adıyla sunulacak.

THQ'ya göre, The Raven Remastered, tamamen yenilenmiş animasyonlar, aydınlatmalar ve saçlar ile full HD olarak gelecek. Aynı zamanda ilk kez Fransızca, İspanyolca ve Basitleştirilmiş Çince altyazılı olacak. Bilmeyenler için The Raven Remastered; Polis Memuru Anton Jakob Zellner'ın gizemli Raven'ı adalete teslim etmeye çalışmasını anlatacak.

The Raven Remastered hakkında:

Londra, 1964. Antik Yakut British Museum'dan çalındı. Suç mahallinde: bir kuzgun tüyü. Birisi yıllar önce ortadan kaybolan efsanevi usta hırsız The Raven'ın izini mi takip etmeye çalışıyor?

Polis Memuru Anton Jakob Zellner, kendini en sevdiği polisiye romanlarından okuduğu cinayet gizeminin ortasında buluyor. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Herkesin sakladığı bir şey vardır. Ve Raven daima bir adım önde...

  • Book of Unwritten Tales serisinin yapımcısı KING Art'tan klasik bir polisiye macera
  • Birden fazla karakterin gözünden heyecan verici bir polisiye hikaye deneyimleyin
  • İsviçre Alp'lerindeki bir trenden, görkemli bir gemi ve Kahire Müzesi'ne klasik cinai roman yerleri
  • İlgi çekici karakter kadrosundan yüksek kaliteli ses
  • Full HD çözünürlükle tamamiyle yenilenmiş animasyonlar, aydınlatma ve saçlar