The Last of Us Part 2, Madrid Oyun Haftası'nda gösterilmeyecek!

The Last of Us Part 2, Madrid Oyun Haftası'nda gösterilmeyecek!
PlayStation İspanya 3 Ekim'de başlayacak Madrid Oyun Haftası'yla ilgili detayları açıklamış ve The Last of Us Part 2'nin tanıtılacak oyunlardan biri olacağını belirttmişti. Ancak artık etkinlikte gösterilecek oyunlar arasından...

PlayStation İspanya 3 Ekim'de başlayacak Madrid Oyun Haftası'yla ilgili detayları açıklamış ve The Last of Us Part 2'nin tanıtılacak oyunlardan biri olacağını belirttmişti. Ancak artık etkinlikte gösterilecek oyunlar arasından çıkarıldı. Yani Naughty Dog'un merakla beklenen macerası Madrid Oyun Haftası'nda herkese açık olarak gösterilmeyecek.

PlayStation İngiltere temsilcisi VGC'ye The Last of Us devam oyununun etkinlikte oynanabilir olmayacağını ve herkese açık olarak gösterilmeyeceğini açıkladı. Görünüşe göre oyunun blog yazısında yanlışlıkla duyuruldu ve sonrasında yapılan güncellemeyle düzeltildi. Artık The Last of Us Part 2'den hiç bahsedilmiyor.

Bu gelişmenin yanı sıra 24 Eylül'de Naughty Dog'un, yeni oyunu için Los Angeles'ta 3 saatlik bir medya etkinliği düzenleyeceğini tekrar hatırlatalım. Etkinlik kapalı kapılar ardında yapılacağından medya mensupları gördüklerini doğrudan paylaşmayacaklar. Umuyoruz ki vefalı topluluğa da en kısa zamanda fragman gösterilir.

The Last of Us Part 2 Madrid Oyun Haftası'nda yer almasa da katılımcılara birçok yeni deneyim sunulacak. Etkinlik boyunca Death Stranding, MediEvil Remake, Nioh 2 ve Predator: Hunting Grounds gibi oyunlar İspanya'nın başkentinde gösterilecek. Ayrıca Marvel's Iron Man VR ve diğer birçok PlayStation VR oyunu da sergilenecek.

The Last of Us Part 2 hala çıkış tarihi almadı, ancak yakında bu durum değişebilir.