The Last of Us Part 2 Bestecisi Oyunun Yeni Sürüm Alacağını Doğruladı

The Last of Us Part 2 Bestecisi Oyunun Yeni Sürüm Alacağını Doğruladı
Yine de PS5'te olup olmayacağına dair bir bilgi yoktur.

Oyunun bestecisi ile yapılan bir röportaja göre, The Last of Us Part 2'nin yeni bir versiyonu yolda olabilir gibi görünüyor. Her iki The Last of Us oyununun da bestecisi Gustavo Santaolalla, İspanyol YouTube kanalı Blender ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda yanlışlıkla The Last of Us Part 2'nin yeni bir versiyonunun üzerinde çalışıldığını paylaşmış görünüyor. İkinci oyunu oynamadıysanız, Santaolalla'nın banjoda oynadığı bir kamera hücresi vardı. Bu kamera hücresinden bahseden Santaolalla, "Yeni sürümlerde bana belirli temaları oynatabilirsiniz ve peki, size başka bir şey söyleyemem" dedi, bu kesinlikle yeni bir sürümün geleceğini ima ediyor gibi görünüyor.

the-last-of-us-part-2-bestecisi-oyunun-yeni-surum-alacagini-dogruladi-1.jpg

The Last of Us Part 2 bestecisi röportaj verdi

Santaolalla'nın kamera hücresinde orijinal oyunda pek bir şey yok, sadece bir binanın verandasında oturuyor, bu yüzden onunla etkileşim kurabilmek ve farklı müzik parçalarını çalmasını sağlamak, oyunun yeni bir sürümü olacaktır. Açıkçası, bunun oyunun uygun bir PS5 sürümü olacağına dair hiçbir gösterge yok, ancak bir tane gelirse, sonunun orada olacağını varsaymak muhtemelen güvenlidir.

the-last-of-us-part-2-bestecisi-oyunun-yeni-surum-alacagini-dogruladi-2.jpg

The Last of Us Part 2, geçen yıl bir PS5 yaması aldı, ancak bu, oyunun özel bir sürümü değildir. Sonuncumuzun orijinal PS3 sürümünün de bir PS4 sürümü aldığı düşünülürse, yeni bir sürüm şaşırtıcı olmaz. Naughty Dog ile ilgili diğer haberlerde, bu haftanın başlarında Naughty Dog eşbaşkanı Evan Wells'in şirkette 25 yıl geçirdikten sonra emekli olacağı duyurulmuştu.