The Last of Us Part 1, 30 Mart Güncellemesi Yayınlandı

The Last of Us Part 1, 30 Mart Güncellemesi Yayınlandı
The Last of Us Part 1 adlı oyun PC tarafında oldukça sorunla karşılaştı. Naughty Dog, 30 Mart güncellemesi yayınlayarak bazılarını çözdü.

Naughty Dog,

The Last of Us Part 1

oyununun PC sürümü için ikinci düzeltme yamasını yayınladı. Sürüm notlarına göre, 30 Mart güncellemesi bazı hataları ele alıyor ve belleği, performansı ve daha fazlasını iyileştiren paket düzeltmeleri içeriyor.

the-last-of-us-part-1-30-mart-guncellemesi-yayinlandi

The Last of Us Part 1, PC için pek çok sorunu çözüyor

Görünüşe göre, bu düzeltme kararlılığı artırmaya ve çökmeleri azaltmaya çalışıyor. Başka bir deyişle, fare kaydırma eylemi sırasında yaşanan sorunları çözmüyor. İyi haber yine de Naughty Dog, aktif olarak fare sorunlarını araştırıyor. Bu noktada, onların ilerleyen güncellemelerle düzeltileceği beklentiler dahilinde yer alıyor. Bu yeni düzeltme, bellek gereksinimlerini azaltmak ve 'bellek yetersiz' gibi hatalardan dolayı çökmeleri en aza indirmeyi amaçlıyor. Bunun için de PSO önbellek boyutunu azaltıyor. Bu yetersiz bellek çökmeleri genellikle VRAM ile değil RAM ile ilgilidir.

Sizler The Last of Us Part 1'in karşılaştığı ilgili sorunlarla alakalı ne düşünüyorsunuz? Bu noktada haberle ilgili yorumlarınızı yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!