The Last Guardian VR ücretsiz demosu için geri sayım!

The Last Guardian VR ücretsiz demosu için geri sayım!
The Last Guardian'da Trico'yla tanıştığımız ilk andan itibaren, o gizemli yaratık ile küçük çocuk arasında özel bir bağlantı vardı. Bu bağ, oyunu oynayanlar tarafından derinden hissedildi.The Last Guardian'ın unutulmaz dünyasında...

The Last Guardian'da Trico'yla tanıştığımız ilk andan itibaren, o gizemli yaratık ile küçük çocuk arasında özel bir bağlantı vardı. Bu bağ, oyunu oynayanlar tarafından derinden hissedildi.

The Last Guardian'ın unutulmaz dünyasında özel bir sanal gerçeklik deneyimi olan demo, akılda kalıcı ve nefes kesici bir ölçek sunacak. Kullanıcılar, Trico ile etkileşime giren çocuğun bakış açısıyla oynayacaklar.

Bağımsız sürüm olarak ücretsiz sunulacak

Demo kısa bir deneyim olacak ve bağımsız bir sürüm olarak yayınlanacak. Bu projenin daha büyük sürümleri planlanmamış. Ancak, The Last Guardian'ın ilgi çekici dünyasına, sanal gerçeklik ile bakmak güzel bir deneyim olacak gibi. Oyun Dualshock 4 ile çalışacak ve ana oyunun PS4'te olmasını gerektirmeyecek. Demoyu deneyimlemek için PS VR ve PlayStation kameraya ihtiyacınız olacak.

Last Guardian VR Demo 12 Aralık tarihinde PlayStation Store üzerinden ücretsiz olarak sunulacak.