The Division filmi senaryo aşamasında ve çalışmalar sürüyor

The Division filmi senaryo aşamasında ve çalışmalar sürüyor
Jake Gyllenhaal ve Jessica Chastain'in başrollerini paylaştığı The Division filmi yolda ancak büyük olasılıkla önünde uzun bir süreç var. Yönetmen David Leitch (Deadpool 2, Hobbs & Shaw) geçtiğimiz günlerde Netflix filminin...

Jake Gyllenhaal ve Jessica Chastain'in başrollerini paylaştığı The Division filmi yolda ancak büyük olasılıkla önünde uzun bir süreç var. Yönetmen David Leitch (Deadpool 2, Hobbs & Shaw) geçtiğimiz günlerde Netflix filminin durumu hakkında konuştuğu bir röportaj verdi.

Leitch, The Hollywood Reporter ile yapılan röportajda: "Elimizdeki kaynak için heyecanlıyım ve bu bizim için potansiyel olarak bir sonraki adım. Şu anda senaryo aşamasındayız. Burdan sonrası herkesin programlarını hazırlamak ve yüzde 100 arkasında olduğumuz bir senaryoyla hazır olduğumuzdan emin olmak." dedi.

Ayrıca Leitch The Division filmine başlamak için her şeyi bir araya getirme sürecinin hızlandığını söyledi. Yönetmen filme harika hale getirmek için doğru ekibin bir araya geldiğinden emin olduğunu ekledi.

"Bu materyali çok seviyorum ve iki inanılmaz oyuncu [Jake Gyllenhaal ve Jessica Chastain] ile çalışma potansiyelini seviyorum. Film üzerindeki yaratıcı ekip yapımcı Kelly McCormick, ben, Jake ve Jessica. Fikirleri önemseyen ve mükemmel hale getirmek için çok çalışacak gerçekten çekirdek bir ekibimiz var."

Jake Gyllenhaal ise ayrı bir röportajda Leitch'in 87Eleven aksiyon tasarım stüdyosunda The Division filmi için eğitimle ilgileneceğini söyledi. Keanu Reeves de aksiyon film serisi John Wick'in başrol rolüne hazırlanmak için 87Eleven ile çalışmıştı.

Gyllenhaal: "Evet! Buna hazırım. Her şeye hazırım dostum. Bu iş kamera önünde sahip olduğunuz deneyimler kadar, kamera arkasında sahip olduğunuz deneyimlerle de ilgili. Yani o iş bende." diyerek hazır olduğunu net bir şekilde açıkladı.

The Division filminin hikayesinin ne olduğu, çekimlerin ne zaman başlayacağı ya da ne zaman vizyona gireceği hakkında henüz bilgi yok. Bununla birlikte filmin ilk oyunun geçtiği "salgın altındaki" Manhattan'da gerçekleşeceğini biliyoruz.

The Division filmi hakkında gelecek tüm haberlerden okurlarımızı bilgilendireceğiz.