The Division 2 Sezon 11 ertelendi

The Division 2 Sezon 11 ertelendi
Massive Entertainment, The Division 2 Sezon 11 güncellemesinin bir sorun nedeniyle ertelendiğini açıkladı.

Tom Clancy's The Division 2 için bir sonraki içerik sezonu planları sekteye uğradı. Bir yerelleştirme sorununa yönelik bir düzeltme tüm yapı oluşturma sistemini çökertti. Böylece güncellemeler imkansız hale geldi. Stüdyo, The Division 2 Sezon 11 planlarını da askıya aldı. Geliştirici Massive Entertainment, 7 Şubat'ta yayınlanması planlanan içeriğin 11. Sezonu Reign of Fire genişlemesinin ertelendiğini duyurdu. Açıklama Twitter üzerinden gerçekleşti. Haliyle şu anda geliştiricinin eli kolu bağlandı. Stüdyo, bu sistemin yeniden inşa edilene kadar oyunun güncellenmeyeceğini belirtti.

the-division-2-sezon-11-ertelendi

The Division 2 Sezon 11, Massive Entertainment'in elini kolunu bağladı

Massive Entertainment, son 96 saat içinde iyi bir ilerleme kaydedildiğini açıkladı. Buna ek olarak, yarın beklenen bir zaman çizelgesinde güncelleme sözü verdi. Şu anda sahadaki bölüm ajanlarının yeni içerik için beklemesi gerekiyor. Sorunun çok daha fazla uzamadan çözülmesi beklentiler dahilinde yer alıyor.

[embed]

Sizler oyunun yeni güncellemesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Reign of Fire genişlemesini bekliyor muydunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!