The Division 2 oyunculara yeni güncelleme sundu

The Division 2 oyunculara yeni güncelleme sundu
Ubisoft, Tom Clancy'sThe Division 2için yeni bir güncelleme yayınladı. Sürüm notlarına göre, Title Update 17.1, çeşitli denge ayarlamaları getiriyor. Buna ek olarak, birtakım hata düzeltmesini içeriyor.The Division 2, oyunculara...

Ubisoft, Tom Clancy's

The Division 2

için yeni bir güncelleme yayınladı. Sürüm notlarına göre, Title Update 17.1, çeşitli denge ayarlamaları getiriyor. Buna ek olarak, birtakım hata düzeltmesini içeriyor.

the-division-2-yeni-bir-guncelleme-aldi

The Division 2, oyunculara hata düzeltmesi sundu

Bu şu anlık küçük bir güncelleme olarak geldi. Bu nedenle oyundan yalnızca bazı QoL iyileştirmeleri, çeşitli ince ayarlar ve bazı düzeltmeler bekleyebilirsiniz. Yama 17.1, ajanın Sacrum Imperium Egzotik Nişancı Tüfeği ve Relic adlı nişancı tüfeği ile elin kesilmesini düzeltiyor. Ayrıca Heartbreaker ceketinin birden fazla pantolonla kırpılmasıyla ilgili bir sorunu da çözüyor. Her zaman olduğu gibi, Ubisoft Connect ve Epic Games kullanıcıları uygulamayı bir sonraki başlattığında güncelleme iniyor.

Sizler The Division 2'nin hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!