The Division 2, 13 TL'ye Düştü!

The Division 2, 13 TL'ye Düştü!
Tom Clancy’s The Division 2 adı ile geçen sene çıkan oyun, çıktığı günden itibaren beklenen performansı gösteremedi ve istediği oyuncu sayısına ulaşamadı. Ubisoft, sürekli yeni kampanyalar düzenledi ve yeni oyuncular kazanmaya...

Tom Clancy’s The Division 2 adı ile geçen sene çıkan oyun, çıktığı günden itibaren beklenen performansı gösteremedi ve istediği oyuncu sayısına ulaşamadı. Ubisoft, sürekli yeni kampanyalar düzenledi ve yeni oyuncular kazanmaya çalıştı. Bu şekilde biraz daha çok oyuncuya ulaşan Ubisoft, yeni güncelleme öncesinde 2. kez indirim yaptı. Geçtiğimiz günlerde indirim yapan firma, normal fiyatı 269 TL olan oyunu 13 TL’ye düşürdü. Bu sayede The Division 2, 13 TL’ye düştü diyebildik.

Ubisoft i3d.net'i satın alıyor

Oyuna bugün gelecek yeni paket ile oyunu genişletecek olan Ubisoft, bu pakete Warlords of New York Edition adını verdi. Fakat bahsettiğimiz indirim, bu paket için geçerli olmayacak. 13 TL ödediğiniz zaman sahip olabileceğimiz tek sürüm; Standart Edition sürümü olacak. Oyunda yer alan diğer paketler için ek ödeme yapmanız gerecek. Ultimate Edition 236 TL, Warlords of New York Edition ise 135 TL alınabiliyor.

The Division 2 İndirim

Bu paketler de şu an için indirimde ve oyuncuların satın almasını bekliyor. Bu noktada belirtmemiz gereken bir konu var. Oyunu 13 TL’ye alabilmek için Ubisoft Store üzerinden alışveriş yapmanız gerekiyor. Diğer platformlarda oyunun indirimli olmadığını görebilirsiniz, indirim sadece Ubisoft’un resmi mağazasında geçerli. Bunun dışında Ubisoft’un iş birliği yaptığı firmalar arasında yer alan Epic, oyun için kampanya başlatmış durumda. Ubisoft kadar uygun fiyat ile sunmasa bile fiyatlar şu şekilde:

Standar Edition 15,45 TL,

Ultimate Edition 306,75 TL,

Warlords of New York Edition 207 TL.

Ubisoft indirimleri bitmeden kimsenin Epic üzerinden alışveriş yapacağını düşünmüyoruz. Bugün çıkacak Warlords of New York Edition paketi için ön hazırlık yaptığını düşündüğümüz Ubisoft, yakın zamanda başka indirim yapar mı bilinmez. İyi oyunlar !