The Crew serisi 40 milyon oyuncuya ulaştı

The Crew serisi 40 milyon oyuncuya ulaştı
Ubisoft,The CrewMotorfest adlı oyunu yakın zamanda duyurdu. Oyun, stüdyonun popüler yarış serisini oynayan oyuncuların sayısını artırmaya yardımcı oluyor. The Crew 2 de popülerliğini sürdürüyor. Serinin kreatif direktörü...

Ubisoft,

The Crew

Motorfest adlı oyunu yakın zamanda duyurdu. Oyun, stüdyonun popüler yarış serisini oynayan oyuncuların sayısını artırmaya yardımcı oluyor. The Crew 2 de popülerliğini sürdürüyor. Serinin kreatif direktörü Stephane Beley şimdi de oyun serisinin 40 milyon oyuncuyu aştığını duyurdu.

the-crew-serisi-40-milyon-oyuncuya-ulasti

The Crew serisinden büyük başarı

The Crew, diğer yarış oyunlarının aksine araçlar söz konusu olduğunda bolca çeşitlilik sunar. Arabanın dışında uçak, tekne ve Jet Ski gibi araçları içeriyor. Oyun ayrıca Wild Run genişlemesi aracılığıyla bisikletleri tanıttı. Böylece bu tür çeşitlilik sunan birkaç yarış oyunundan birisi oldu.

[embed]

Oyunun araç anlamında çeşitlilik sunması oyuncuları kendine bağlamasında katkı sağladı. Böylece 40 milyon oyuncuya ulaştı. Crew Motorfest, Ubisoft'un yarış oyunu serisindeki önceki yapımların temeline dayanıyor. Ubisoft Ivory Tower, oyunu yeni zirvelere taşımak için Snowdrop motorunu kullanıyor. Stüdyonun kreatif direktörü Beley bu noktada başarıyı Twitter üzerinden duyurdu. Açıklamasında, "15 yıl önce bir grup arkadaş kendi araba sürme oyunlarını yaratmanın hayalini kuruyordu. Ubisoft onlara güveniyordu. The Crew'u Ivory doğurdu. 15 yıl sonra 40 milyon oyuncu bu maceraya katıldı. Yakında MotorFest ile devam ediyor. Hayalleriniz! Hepinize teşekkürler." dedi.

Sizler The Crew'ün hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!