The Crew 2'nin betası için kayıtlar başladı!

The Crew 2'nin betası için kayıtlar başladı!
Ubisoft'un açık dünya yarış oyunu olan The Crew'un takipçisiyseniz, The Crew 2'nin beta kayıtları PC, PS4 ve Xbox One için başladı! Betaya kaydolmak oldukça kolay, ancak bir Ubisoft hesabına ihtiyacınız olduğunu unutmayın.The...

Ubisoft'un açık dünya yarış oyunu olan The Crew'un takipçisiyseniz, The Crew 2'nin beta kayıtları PC, PS4 ve Xbox One için başladı! Betaya kaydolmak oldukça kolay, ancak bir Ubisoft hesabına ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

The Crew 2, ilk olarak bu yılın başlarında, Ubisoft'un E3 basın toplantısında duyurulmuştu. Oyunun başlangıçta 14 Mart'ta piyasaya çıkması bekleniyordu. Ancak yakın zamanda, yeni bir tarih belirtilmeksizin birkaç Ubisoft yapımıyla birlikte ertelendi.

Açık dünyada araç çeşitliliği

The Crew 2, sizi Amerika Birleşik Devletleri'nde otomobil, bisiklet, uçak ve tekne kullanabileceğiniz bir dünyaya götürecek. Oyun, açık ve büyük bir dünyada, gerçek oyuncularla karşılaşabileceğiniz ve arkadaşlarınızla çeşitli etkinliklere katılabileceğiniz The Division ve Steep gibi diğer Ubisoft oyunlarına çok benzer bir deneyim sunacak.

Mayıs ayında, ilk oyun için kayıtlı oyuncu sayısının 12 milyondan fazla olduğu açıklanmıştı. Geliştirme ekibinin, oyunun genel dünyasını ilk oyunla karşılaştırıldığında ne gibi yöntemlerle yenileyeceklerini görmek ilginç olacak.

The Crew 2 önümüzdeki sene PS4, Xbox One ve PC platformları için satışa sunulacak. Beta kayıt sayfasına buradan erişebilirsiniz.