Telltale Games, The Expanse: A Telltale Series için fragman yayınladı

Telltale Games, The Expanse: A Telltale Series için fragman yayınladı
Telltale Games, The Expanse: A Telltale Series için oynanışı gözler önüne seren bir fragman yayınladı.

Telltale Games, popüler TV ve roman dizisinde geçen yeni bilimkurgu anlatı macerası The Expanse: A Telltale Series için yeni bir fragman yayınladı. Daha önce 2023 yazında piyasaya sürülmesi beklenmesine rağmen, bu oyun için hala bir çıkış tarihi açıklanmadı.

[embed]

The Expanse: A Telltale Series için uzun zamandır duyuru yapılmamıştı

Telltale ve geliştirme ortağı Deck Nine en son Gamescom 2022'de bir oyun fragmanı paylaşmıştı. O zamandan bugüne kadar The Expanse'den herhangi yeni bir şey gelmemişti. Oyun, sıfır G ortamında enkaz halindeki gemileri yağmalamaktan korsanlarla savaşmaya kadar karakterler üzerinde daha doğrudan kontrol sağlayacak şekilde genişledi. Oyunun başrolünde, Camina Drummer yer alıyor. Dizi ve kitaplardan önce geçtiği için dizideki pek çok karakterle karşılaşılması pek olası gözükmüyor.

telltale-games-the-expanse-a-telltale-series-icin-fragman-yayinladi

Oyunun başrolü The Game Awards sırasında açıklama yaptı

The Expanse, yakın zamanda Amazon'da sona eren TV dizisine dayanıyor. Oyun, The Game Awards 2021'de duyurulduğu zaman Cara Gee konuşma yapmıştı. Bu sırada, "The Expanse'da son birkaç sezondur Camina Drummer karakterini canlandırmayı çok sevdim. Ve bence onun bu gerçekten inanılmaz eğriden geçtiğini gördük. Bu Telltale Series ile Drummer'ın hikayesinin bazı bilinmeyen kısımlarını keşfetme şansımız olduğunu düşünüyorum. Göz makyajına ve lehçesine geri dönüp bu olağanüstü, güçlü karakteri keşfetmeye devam edeceğim için çok heyecanlıyım." dedi.

Sizler The Expanse: A Telltale Series'den neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!