Tekken 8, ünlü Paul Phoenix karakterini gösterdi

Tekken 8, ünlü Paul Phoenix karakterini gösterdi
Paul Phoenix,Tekken 8oyununda en sevilen karakterlerden birisidir. Karakter, oyunun çıkışının öncesinde kendisine adanan yeni bir fragman aldı. Bandai Namco hayranlara iki dakikalık oynanış görüntüleri verdi. Oyunun, geçen yılki...

Paul Phoenix,

Tekken 8

oyununda en sevilen karakterlerden birisidir. Karakter, oyunun çıkışının öncesinde kendisine adanan yeni bir fragman aldı. Bandai Namco hayranlara iki dakikalık oynanış görüntüleri verdi. Oyunun, geçen yılki The Game Awards'da bir fragman sırasında kısa süreliğine karakter gözler önüne gelmişti. Şimdi ise oyunun tanıtımında ilk kez dikkatleri üzerine çekti. Paul Phoenix'in bu oyunda en göze çarpan detayı saç kesimi oldu.

tekken-8-unlu-paul-phoenix-karakterini-gosterdi

Tekken 8 ile Paul Phoenix değişiklik geçirdi

Tekken 7'de Paul, fit dikey olarak yukarı fırlayarak bir sokak lambasına benzeyecek saç şekli yapmıştı. Karakter, deri ceket giyme moda anlayışını korudu. Yine de saç kesimi, kırlaşmış ve yaşlı yüzü göz önüne alındığında artık orta yaş krizi geçirmekte olan orta yaşlı adama yakın görünüyor. 1994'te oyun salonlarında ilkinden bu yana her Tekken oyununda göründü. Bu nedenle, tarz değişikliğine gitmesi anlaşılıyor.

[embed]

Oyuncular, Bitiriş hamlesi için bazı ısı eylemlerine ve özel hareketlere yol açmadan çeşitli iri görünümlü yumruklar ve tekmeler çektiğini gördü. Paul şu anda kadro için onay alan 11. karakter oldu. Şimdiye kadar geri dönen karakterler arasında Jin, Kazuya, Jack-8 ve King gibi karakterler yer alıyor. Tekken 8 ilk olarak geçen Eylül'de bir Sony State of Play sunumu sırasında ortaya çıktı. Bandai Namco bu sırada oyun için düzenli olarak bilgi veriyordu.

tekken-8-unlu-paul-phoenix-karakterini-gosterdi

Tekken 7 ilk olarak 2015 yılında oyun salonlarına geldi. 2017'de bir konsol çıkışı görmesi ile oldukça uzun bir zaman geçti. Şu anda Tekken 8 için bir çıkış tarihi yer almıyor. Sadece, önceki nesilleri konsolları atlayacağı, yalnızca Xbox Series X/S, PlayStation 5 ve PC'de yayınlanacağı bilgisi geldi. Sizler Tekken 8 hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyundan beklentileriniz nelerdir? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!