TC kimlik numarasının son rakamı 0, 2, 4, 6 veya 8 olanlar için yeni duyuru!

TC kimlik numarasının son rakamı 0, 2, 4, 6 veya 8 olanlar için yeni duyuru!
TC kimlik numarasının son rakamı 0, 2, 4, 6 veya 8 olanlar için yeni duyuru!

TC kimlik numarasının son rakamı 0, 2, 4, 6 veya 8 olan vatandaşların hesaplarına özel ödemeler yapıldı! Kimlik numarasının son rakamına göre belirlenen şartlar çerçevesinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara 3 ay erteleme imkanı ve 36 ay vadeli kredi ödemeleri sunuluyor.

Banka kredi politikalarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız ve ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, Yapı Kredi Bankası üzerinden aynı gün içinde işlem yapabilirsiniz.

KREDİ BAŞVURUSU

Yapı Kredi Bankası'ndan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isterseniz, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan cep telefonunuzu kullanarak SMS ile başvuruda bulunabilirsiniz.

SMS ile Yapı Kredi Bankası'ndan kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, bankanın kredi şartlarına uygunsa, başvurularının hemen aynı gün içinde işleme alındığını bilirler. SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, kişisel TC kimlik numaranızı, aylık gelirinizi ve doğum tarihini aralarında boşluk bırakarak yazıp 44 11 numarasına mesaj olarak göndermeniz yeterlidir.

Acil ihtiyacınız varsa, ayrıca bankanın resmi internet sitesine girerek kredi başvuru formunu eksiksiz dolduran vatandaşlar da kredi işlemlerinden yararlanabilirler. Başvurularını tamamlayan vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödeme koşulları sunulmaktadır. Nakit ihtiyacınız olduğunda, işlemlerinizi gerçekleştirerek 5 dakika içinde sonuç alabilirsiniz. Ayrıca, en yakın banka şubesine giderek de başvurularınızı yapabilir ve kredi kullanabilirsiniz.