Sunshot'u 500 Lego parçasıyla yaptılar!

Sunshot'u 500 Lego parçasıyla yaptılar!
YouTube kanalı ZaziNombies yine imkansız gibi görülen bir Lego yapımı ile bu kez Destiny 2 hayranlarının karşısına çıktı. Destiny 2'nin Egzotik Sunshot silahı, 500 Lego parçası ile yeniden yapıldı.Yaklaşık 550 parçadan...

YouTube kanalı ZaziNombies yine imkansız gibi görülen bir Lego yapımı ile bu kez Destiny 2 hayranlarının karşısına çıktı. Destiny 2'nin Egzotik Sunshot silahı, 500 Lego parçası ile yeniden yapıldı.

Yaklaşık 550 parçadan oluşuyor ve oldukça ağır!

Yapım, özel "ışık tuğlaları" da dahil olmak üzere yaklaşık 550 parçadan oluşuyor. Silahı tasarımıyla eşleştirmek için, gövdede altın ve krom rengi tuğlalar kullanılırken, kabza ve namludaki aksanlar için kesilmiş siyah yapışkan şeritler kullanılmış. Videoya göre, silah 40 santimetre uzunluğunda ve çok ağır.

Destiny 2 Lego Sunshot silahını gerçek hayatta alamayacak ya da neredeyse hiçbirimiz yapamayacak olsak da, oyunda, "Sacrilege" campaign görevini tamamlayıp Io'da Asher Mir ile konuşarak kazanabilirsiniz.

Sunshot, kanal tarafından gösterilen ilk Destiny 2 silahı değil. Spades Ace ve Gjallerhorn da daha önceki videolarda yer aldı. İşte başarılı yapımın videosu: