Strayed Lights çıkış tarihi belli oldu

Strayed Lights çıkış tarihi belli oldu
Embers, yaklaşan bağımsızStrayed Lightsadlı oyununun çıkış tarihini duyurdu. Bu noktada yapım, 25 Nisan itibariyle oyuncuların karşısına çıkıyor. Duyuruyla birlikte yeni bir oynanış fragmanı da geldi. Böylece hayranlara...

Embers, yaklaşan bağımsız

Strayed Lights

adlı oyununun çıkış tarihini duyurdu. Bu noktada yapım, 25 Nisan itibariyle oyuncuların karşısına çıkıyor. Duyuruyla birlikte yeni bir oynanış fragmanı da geldi. Böylece hayranlara bu yıl PlayStation, Xbox, Switch ve PC'ye çıkmadan önce ilk bakış fırsatı tanıdı.

strayed-lights-cikis-tarihi-belli-oldu

Bağımsız oyun Strayed Lights, 25 Nisan'da geliyor

Yeni fragman, ilk olarak bir ay önce gelen fragmanda oyunculara gösterilen Sekiro tarzı savaşın derinlemesine ayrıntılarını gösterdi. Embers'ın Kreatif Direktörü Alex, oyuncuların yeni oyunu hızlı şekilde anlamalarına yardımcı olmak için hikayeyi anlattı. Embers daha önce, oyunu oynuncuların garip yaratıklarla savaştığı ve enerjilerini emdiği karanlık, rüya gibi bir dünyada arayış olarak tanımladı.

[embed]

Alex, keşfedilmeyi bekleyen gizemli harabeleri ve devrilecek dev yaratıkları ortaya çıkararak oyuncuları atmosferik aksiyona götürüyor. Oyuncular, devasa varlıklar ve çeşitli manzaralarla dolu yerleri kat eden küçük bir ışık olarak başlıyor. Karşılaştıkları her iblisle yüzleşiyor. Küreler topluyor. Buna ek olarak daha fazla beceri ve yeteneğin kilidini açıyor. Bu noktada Ikaruga ya da Outland oyunlarında uygulanan mekanik stratejilere biraz benziyor.

strayed-lights-cikis-tarihi-belli-oldu

Oyuncuların görev boyunca hayatta kalması, yaratıkların saldırılarından nasıl kaçtıklarına bağlıdır. Buna ek olarak, saldırılarının önemli olduğundan ve bir darbeye hizmet ettiğinden emin olmak için maviden turuncuya geçiş taktiğiyle senkronize olmaları gerekiyor. Yaratığı yok etmek için bir vuruş doğru renkte gerçekleşiyor. Bunun ardından oyuncular hayati enerjilerini emiyor. Daha ileri aşamalarda, mükemmel bir karşı koyma için zamana bağlı olmayı gerektiren ölümcül enerji akımları kullanan yaratıklar da yer alıyor.

strayed-lights-cikis-tarihi-belli-oldu

Strayed Lights, Stratsbourg merkezli stüdyo Embers'ın ilk oyunu olarak geliyor. Alex'in fragmanda anlattığı üzere, ilk Embers video oyununa sahip olmak geliştiriciler için bir hayalin gerçekleşmesidir. Buna ek olarak, üretime kalplerini ve ruhlarını koyduklarını ve ekipteki herkesin sonuçtan gurur duyduğunu vurguladı.

Ayrıca yeni oyun, Abzu ve The Banner Saga'daki rolüyle tanınan Austin Wintory tarafından yönetilen güzel bir film müziğini barındırıyor. Bu müzik, oyuncu karmaşık dünyada dolaşırken ve savaşırken onunla birlikte hareket ediyor.

Strayed Lights, 25 Nisan'da PC, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch için geliyor. Sizler Strayed Lights'ten neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!