Stray, Ağustos Ayında Xbox'a Geliyor

Stray, Ağustos Ayında Xbox'a Geliyor
Stray, Ağustos ayı itibariyle Xbox cephesine geliyor.

Yaklaşık bir ay önce bir ESRB derecelendirmesi ortaya çıktı ve aksi takdirde PlayStation'da (ve PC'de) tek kedi simülatörü oyunu olarak bilinen Stray'in yakın gelecekte Xbox'a geleceğini öne sürdü. Şimdiye kadar gördüğümüz en sevimli fragmanlardan biri sayesinde, Stray'in 10 Ağustos 2023'te Xbox Series X|S ve Xbox One platformlarına çıkacağı doğrulandı.

stray-agustosta-xboxa-geliyor-1.jpg

Stray, 10 Ağustos'ta Xbox cephesine geliyor

Kötü mizah girişimi bir yana, Stray bir kedi simülatöründen çok daha fazlasıdır. Ancak tamamen bir kedinin bakış açısından anlatılan bir oyundur ve kedi benzeri şeyler yapabilirsiniz. Sizi dakikalar içinde içine çeken ve son derece kolay bir şekilde kalp atışlarınızla oynayan duygusal ve distopik bir hikaye ve bir zamanlar, Yılın Oyunu unvanı için God of War ve Elden Ring'e meydan okuyordu.

stray-agustosta-xboxa-geliyor-2.jpg

Stray, önceki fragmanlarda yeterince ilgi çekici görünen oyunlardan biriydi, ancak teslim edilen ürün tamamen başka bir şeydi. Bu, hepsi de bu yalnız kedinin hikayesinin nereye varacağını görmek için can atan milyonlarca insanın oyuna dahil olduğu hızlı bir başlangıçtı ve çoğunlukla koltuğunuzun ucunda bir yolculuktu. İlk olarak 19 Temmuz 2022'de PlayStation ve PC'de piyasaya sürüldü ve bir yıldan fazla bir süre sonra nihayet Xbox platformlarına geliyor. 10 Ağustos 2023'te Xbox One ve Xbox Series X|S'de piyasaya sürülüyor.