Stranger Things 5. Sezon çekimleri yakında başlıyor

Stranger Things 5. Sezon çekimleri yakında başlıyor
Stranger Thingsher yeni sezonda çıtasını biraz daha üste çekmeyi başarıyor. Hayranlar ise Stranger Things'in 5. Sezon çekimlerini merakla bekliyor. David Harbour geçtiğimiz günlerde popüler dizinin 5. Sezonuna yönelik birtakım...
Stranger Things

her yeni sezonda çıtasını biraz daha üste çekmeyi başarıyor. Hayranlar ise Stranger Things'in 5. Sezon çekimlerini merakla bekliyor. David Harbour geçtiğimiz günlerde popüler dizinin 5. Sezonuna yönelik birtakım açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar da Collider tarafından çevrimiçi ortamda hayranların karşısına çıktı. Harbour'a göre 5. ve son sezonun çekimleri Haziran ayında başlıyor.

stranger-things-5-sezon-cekimleri-yakinda-basliyor

Stranger Things 5. Sezon çekimleri Haziran ayında start alıyor

Bu duyuru, son sezon için kesin bir çıkış tarihi ile pek uyuşmuyor. Bu noktada çoğu kişi şimdi 2024'ün sonraki yarısında gelmesini bekliyor. Minyatür bir kıyamet gibi görünen durum, 4. Sezonun sonlarında Hawkins'e doğru ilerliyor. Pek çok hayran, dizinin bitmesi için bir süre beklemeleri gerektiğini öğrenince üzüntüye kapıldı.

Sizler Stranger Things'in hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!

İlgili Haberler