Starfield, Series S'in Depolama Alanının Dörtte Birini Kaplıyor

Starfield, Series S'in Depolama Alanının Dörtte Birini Kaplıyor
Xbox Series S'yi önceden temizlemek isteyeceksiniz.

Yalnızca prosedürel olarak oluşturulmuş gezegenler ve 250.000'den fazla diyalog satırı olmayacak, aynı zamanda 125 GB depolama alanına da ihtiyaç duyacaktır. Starfield, PC ve Xbox Series X/S'de kapılmaya hazır ve ön sipariş için şimdiden hazırdır. Bu, SSD'lerinde çok fazla alanı olan kişiler için sorun olmayacak, ancak Xbox'ı olanlar daha az memnun olabilir. 125 GB'lık Starfield, aslında Xbox Series S'nin depolama alanının dörtte birini ve Xbox Series X'in yaklaşık sekizde birini tüketecektir.

starfield-series-sin-depolama-alaninin-dortte-birini-kapliyor-1.jpeg

Starfield fiyatı 100 dolar olarak belirlendi

Bir Xbox Series S'nin depolama alanını doldurmanın pek fazla bir şey gerektirmediği yeni bir haber değil, ama meraklılar Starfield oynamak için konsollarını boşaltmak veya oyunun çıkışından önce bir sabit disk almak isteyebilir.

starfield-series-sin-depolama-alaninin-dortte-birini-kapliyor-2.jpg

Starfield, 6 Eylül'de piyasaya sürüldüğünde, oyunun Standart Sürümü hayranlarının ABD'de 69,99$ ve Birleşik Krallık'ta 59,99£ kazanmasıyla geniş çapta erişilebilir olacaktır. Bununla birlikte, erken başlamak istiyorsanız, Starfield'ın Premium Sürümü için ön sipariş verenler, 1 Eylül'de oyunu beş gün erken oynayabilecekler. Ancak oyunun bu sürümü ABD'de 99,99 ABD doları ve £ İngiltere'de 85.99 olarak belirlendi. Son olarak, parayı çarçur etmek istemeyenler, Xbox Game Pass üyeliği ile ilk günden itibaren Starfield'ın keyfini çıkarabilirler.