StarField Çıkış Tarihi Yeni Lansmanda Açıklanmayabilir

StarField Çıkış Tarihi Yeni Lansmanda Açıklanmayabilir
Bildiğiniz üzere StarField Bethesda Game Studios tarafından geliştirilmekte olan uzay temalı bir aksiyon oyundur. Bu oyunun ilk olarak 2023'ün il yarısında  Xbox Series X/S’e özel olarak çıkacağı planlanıyordu Ancak Starfield...

Bildiğiniz üzere StarField Bethesda Game Studios tarafından geliştirilmekte olan uzay temalı bir aksiyon oyundur. Bu oyunun ilk olarak 2023'ün il yarısında  Xbox Series X/S’e özel olarak çıkacağı planlanıyordu Ancak Starfield çıkış tarihi için bir aksama olabileceği söyleniyor. Bunun sebebi olarakta oyunun çıkış tarihi steam'da değişmesi gösteriliyor.

StarField Çıkış Tarihi Steam'de Değişti

Geçtiğimiz günlerde StarField çıkış tarihi steam'de 2023 yerine Çok Yakında olarak güncellendi. 2023'ün en çok beklenen oyunlarından biri olan StarField'ın tarihinin böyle bir değişiklik yaşaması oyuncuları üzdü. Oyunun bu sene içinde çıkarsa büyük ilgi göreceği düşünülüyor. Bununla birlikte Bethesda Games yeni çıkış tarihi ile ilgili hala bir bilgi vermedi.

Oyuncular eğer bu tarihte bir değişiklik olmasaydı oyunun 12 Nisan gerçekleşen Uluslararası İnsanlı Uzay Uçuşları Günü'nde ya da şirketin yeni lansmanın da açıklanacağını düşünüyorlardı. Ancak bunun şirket tarafından hala onaylanmadığını söyleyebiliriz. Oyuncular bu tarih değişikliğinin Starfield çıkış tarihini gelecek seneye atabileceğinden endişeleniyor. Oyunun daha önce ertelendiğini düşünürsek böyle bir ihtimal zor gözüküyor ancak ihtimal asla sıfır değil.

Dediğimiz gibi Bethesda hala bir açıklama yapmadı. Bu değişikliğin bir sorun veya bir ertelenme olduğunu şuanlık söyleyemiyoruz Ancak bu değişiklik  oyuncuları az da olsa hayal kırıklığına uğratmış gibi gözüküyor. Umarız ki Bethesda StarField çıkış tarihindeki bu değişiklik hakkında bir açıklama yapar ve oyuncuların içini rahatlatır. Son olarak bu oyunun PC ve Xbox Series X/S için çıkacağı tahmin ediliyor.