Star Wars: Rivals, iOS ve Android'e geliyor!

Star Wars: Rivals, iOS ve Android'e geliyor!
Disney ve LucasFilm, mobil marketlere gelecek yeni oyunlarını duyurdular. Star Wars: Rivals başlıklı yeni oyun, gerçek zamanlı nişancı türünde geleneksel bir PvP çok oyunculu deneyimi vaat ediyor.Star Wars: Rivals'ta oyuncular,...

Disney ve LucasFilm, mobil marketlere gelecek yeni oyunlarını duyurdular. Star Wars: Rivals başlıklı yeni oyun, gerçek zamanlı nişancı türünde geleneksel bir PvP çok oyunculu deneyimi vaat ediyor.

Star Wars: Rivals'ta oyuncular, her bir maçta galaksinin ikonik kahramanları arasında seçim yapacaklar ve oyun sonu verilecek rasgele ödüllerle daha fazla karakterin kilidini açılabilecekler. Bu türe ait çoğu oyunda olduğu gibi, karakter ne kadar nadirse, toplanması gereken öğeler bir o kadar fazla...

star wars: rivals

Star Wars dünyasından sevilen karakterler, kendilerine özel yeteneklere sahip olacak. Seride farklı zamanlarda yer alan Han Solo, Prenses Leia, Darth Vader, Finn gibi karakterler ve daha fazlası oyunda yer alacak. Star Wars: Rivals ücretsiz olarak sunulacak ve değeri 100 doları bulan oyun içi satın alınabilir öğeler de olacak.

Star Wars: Rivals Google Play'de ön kayıt yaptıran oyuncular, oyun yayınlandığında özel Death Trooper birimlerine erişim hakkı kazanacak. Diğer yandan iOS kullanıcıları ise Asi Özel Kuvvetleri'ne erişebilecekler. İki platformun kullanıcılarına da iyi bir haber verelim: oyun çapraz platform desteği sunacak.

star wars: rivals

Star Wars: Rivals ile gerçek zamanlı PvP deneyimi!

Hızlı tempolu, gerçek zamanlı PvP savaş alanlarında, çapraz platform desteği ile Yıldız Savaşları cebinizde olacak. Mobil cihazlar için optimize edilmiş kontrollerle çevreyi etkin bir şekilde kullanarak hasar almaktan kaçınıp, düşmanlarınızı hedefleyerek yok edebileceksiniz.

İkonik silahlar ve özel yetenekler

Chewbacca'nın bowcaster'ı, Han Solo'nun DL-44 tabancası ve Boba Fett'in EE-3 karabina tüfeği gibi güçlü silahlarla oyun alanını yönetebilecek, Darth Vader'ın Choke ve Amiral Ackbar'ın Orbital Strike gibi Star Wars evrenine özgü güçlü yetenekleriyle savaşın kurallarını baştan yazabileceksiniz.

iOS için Star Wars Rivals indir

Android için Star Wars Rivals indir