Star Wars BF2 Starfighter Assault Modu Gamescom'da Tanıtılacak

Star Wars BF2 Starfighter Assault Modu Gamescom'da Tanıtılacak
Electronic Arts Star Wars BF2 Starfighter Assault modunu Gamescom'da, daha önce görülmemiş bir fragmanla ilk defa tanıtacak. 'Çok aşamalı, orjinal üçleme dönemi yıldız savaşları' sunan oyunun oynanış videosu, EA.com üzerinden...

Electronic Arts Star Wars BF2 Starfighter Assault modunu Gamescom'da, daha önce görülmemiş bir fragmanla ilk defa tanıtacak. 'Çok aşamalı, orjinal üçleme dönemi yıldız savaşları' sunan oyunun oynanış videosu, EA.com üzerinden 21 Ağustos saat 19.30 (TSİ)'da izlenebilir.

EA'in yazdığına göre: "Takımlar Fondor'da bir meydan savaşıyla karşılaşacak: the Fondor: Imperial Shipyard (İmparatorluk Tersanesi) haritası, Imperial Star Destroyer gemisi ile etrafta hızlı savaşçılarla dolaşmak, gürleyen bombalar, farklı kahraman gemileri ve daha fazlası." bizleri bekliyor. "Rebel İttifakı, İmparatorluk Donanması'na karşı zafer mi kazanacak, yoksa Galaktik İmparatorluk isyancıların planlarına engel mi olacak?"

Daha gelişmiş bir Yıldız Savaşları deneyimi

Oyun hayranlarına; "büyük ölçüde geliştirilmiş" Starfighter (yıldız savaşçısı) Savaşı, "üstün" kontroller, geniş kapsamlı kişiselleştirme ve takım oyunu için tamamen yeni, sınıf tabanlı bir sistem vaad ediyor.

The Fondor: Imperial Shipyard, Ekim ayında beta olarak oynanabilir olacak.

Star Wars Battlefront II, 17 Kasım'da Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için yayınlanacak.

EA'in konuyla ilgili yazısına buradan ulaşabilirsiniz.