Star Wars Battlefront II için ikonik karakterlerle yeni bir fragman yayınlandı!

Star Wars Battlefront II için ikonik karakterlerle yeni bir fragman yayınlandı!
EA DICE, bugüne kadar Star Wars Battlefront II'nin çok oyunculu modu için pek çok şey gösterdi, ancak tek oyuncu campaign modu için gölgede kalan noktalar vardı.Electronic Arts, ilk oyunda beklentileri karşılayamamıştı ve bu sefer...

EA DICE, bugüne kadar Star Wars Battlefront II'nin çok oyunculu modu için pek çok şey gösterdi, ancak tek oyuncu campaign modu için gölgede kalan noktalar vardı.

Electronic Arts, ilk oyunda beklentileri karşılayamamıştı ve bu sefer işleri sıkı tutan yapımcı, bugün birçoğumuzun beklediği yeni oyununun hikayesini içeren bir tam fragman yayınladı.

Galaktik İmparatorluğun Inferno Filo Komutanı Iden Versio'ya, oyunun baş karakterindendaha fazla değinildiğini görüyoruz.

[yaziici id="1501"]

Duygusal ve oldukça merak uyandırıcı bir hikaye videosu sizleri bekliyor. Bazı ikonik yerlerin yanı sıra Star Wars destanının tanınmış bazı karakterlerinin hikayede yer alacağını görüyoruz. Fragmana göre; Ölüm Yıldızı II'nin yok edilmesi ve İmparator'un ölümünün ardından öyküde Komutan Iden Versio'nun rolünü üstleneceğiz.

Star Wars Battlefront II, 17 Kasım'da Xbox One, PS4 ve PC platformları için dünya çapında raflara çıkacak.

İşte Star Wars Star Wars Battlefront II için hazırlanan hikaye fragmanı: