Square Enix 'Outriders' markasını patentledi

Square Enix 'Outriders' markasını patentledi
Square Enix bilgisayar oyunu yazılımı ve eğlence hizmetleri kategorileri altında "Outriders" adınıpatentleyerekyeni bir marka uygulaması yaptı. Şirketlerin E3 gibi etkinliklerin öncesinde ticari marka uygulaması yapmaları...

Square Enix bilgisayar oyunu yazılımı ve eğlence hizmetleri kategorileri altında "Outriders" adını

patentleyerek

yeni bir marka uygulaması yaptı. Şirketlerin E3 gibi etkinliklerin öncesinde ticari marka uygulaması yapmaları pek görülmüş bir şey değil, ancak resmi açıklama gelene kadar birçok söylenti ortaya çıkacaktır.

Şimdiden elimizde iki olasılık var: Bir Avengers projesi veya Bulletstorm'un geliştiricisi People Can Fly ile ortak geliştirileceği daha önce açıklanan bir AAA nişancı oyunu.

Geçtiğimiz yıl Square Enix ve Marvel, Avengers evreninde yer alacak oyunlar geliştirmek için güçlerini birleştirdiler. Outriders ismi bize bu projeyle ilgili bir şey olabileceği izlenimini veriyor.

Outriders yeni bir nişancı oyun olabilir

People Can Fly'a gelince, stüdyo geçtiğimiz Haziran ayında konsol ve PC için Square Enix ile ortak bir AAA nişancı oyunu üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Ancak projeyle daha fazla ayrıntı açıklanmadı. CEO Sebastian Wojciechowski hayranlarından stüdyonun 2002 yılından bu yana çıkardıkları ile aynı kaliteyi beklemelerini istedi. Polonyalı geliştirici Epic Games'ten ayrılsa da, hala iki şirket yakın bir şekilde çalışıyor ve Fortnite'ı daha ileriye taşıyorlar.

Square Enix Outriders projesi ile ne planlıyor dersiniz?