Square Enix yeni stüdyosu Luminous Productions'ı duyurdu

Square Enix yeni stüdyosu Luminous Productions'ı duyurdu
Square Enix, Tokyo merkezli stüdyosu Luminous Productions'ın kuruluşunu açıkladı. Final Fantasy XV'in yönetmeni Hajime Tabata genel müdür ve başkan olarak stüdyonun başına geçirildi.Stüdyo sadece Tabata tarafından yönetilmeyecek,...

Square Enix, Tokyo merkezli stüdyosu Luminous Productions'ın kuruluşunu açıkladı. Final Fantasy XV'in yönetmeni Hajime Tabata genel müdür ve başkan olarak stüdyonun başına geçirildi.

Stüdyo sadece Tabata tarafından yönetilmeyecek, aynı zamanda Final Fantasy XV'nin arkasındaki yaratıcı ekipten diğer çalışanları da getirecek. Halihazırda, stüdyonun resmi web sitesi hazır. Sitede kuruluşu ve felsefesi ile ilgili bazı düşündürücü ve ilham verici alıntılar kullanılmış.

Luminous Productions AAA projelerde çalışacak

Luminous Productions, “yeni AAA yapımlar geliştirmek, yenilikçi oyunlar ve diğer eğlence içeriklerini küresel bir kitleye ulaştırmak” amacıyla kuruldu. Ayrıca oyun ve eğlencenin geleceğini değiştirmek için yenilikçi teknoloji ve yaratıcılıktan yararlanmayı hedefliyor.

Stüdyonun üstleneceği yeni projelerle ilgili daha fazla bilgi ilerleyen zamanlarda, muhtemelen 2018 ortalarında açıklanacak. Tabiiki gelişmelerden takipçilerimizi haberdar edeceğiz. Kurulacak ekip, yayınlanacak iddialı ve çarpıcı yapımlarda önemli görevler üstlenecek gibi görünüyor.

Luminous Productions

Şirket Bilgisi

Adı: Luminous Productions Co Ltd.

Hissedar: %100 Square Enix Holdings Co, Ltd

Yer: Tokyo, Japonya

İş Tanımı: Oyun ve diğer eğlence içeriğinin geliştirilmesi

Stüdyo Başkanı: Hajime Tabata (COO ve Studio Başkanı)