Square Enix, E3 2019'da Avengers Projesini tanıtabilir

Square Enix, E3 2019'da Avengers Projesini tanıtabilir
Daha önce de gündeme geldiği gibi; Crystal Dynamics yıllardır gizemli bir Avengers Projesi üzerinde çalışıyor. Oyun Square Enix tarafından yayınlanacak ve yayıncının projelerini erken duyurmak için bir alışkanlığı var. Son...

Daha önce de gündeme geldiği gibi; Crystal Dynamics yıllardır gizemli bir Avengers Projesi üzerinde çalışıyor. Oyun Square Enix tarafından yayınlanacak ve yayıncının projelerini erken duyurmak için bir alışkanlığı var. Son olarak PlayStation State of Play yayınında Final Fantasy 7 Remake ortaya çıkmıştı. Yayıncı son zamanlarda E3 sunumu hakkında tweet'ler atmaya başladı.

Paylaşımlar uzun süredir merak edilen Avengers Projesini işaret ediyor olabilir ve sağlam bir ipucu sunuyor. Öncelikle E3 2019 konferansını tanıtan Square Enix'in aşağıdaki iki tweet'ine bir göz atalım:

Hala dikkatinizi çekmediyse diğerine geçelim:

Square Enix, paylaşımlarda E3 2019 konferansına odaklanıyor ve birinde tarih bilgisini, diğerinde heyecan verici yeni oyunlarla geleceğini vurguluyor. Ancak görsellerdeki karelerin içindeki renklere bakarsanız, Avengers: Infinity War'dan bildiğimiz 6 Sonsuzluk Taşından dördünün renkleri olan turuncu, mor, yeşil ve mavi renkler görülüyor. Ortaya çıkan söylentilere göre; yayıncı sarı ve kırmızı renklerde bir paylaşım daha yaparak tanıtımı tamamlayacak ve E3'te Avengers Projesini duyuracak.

Teori oldukça mantıklı görünüyor. Ayrıca uzun süredir sis perdesinin ardında kalan Avengers Projesi için güzel bir zamanlama olabilir. Atılan tweetlerin yeni bir Avengers oyununa işaret ettiğini düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.