Spider-Man: Miles Morales'in Yıldızı, Setten Görüntüler Paylaştı

Spider-Man: Miles Morales'in Yıldızı, Setten Görüntüler Paylaştı
PlayStation 5'e özel olarak duyurulan Spider-Man: Miles Morales, yeni nesilde en çok beklenen oyunlardan biri. Oyunun başrolündeki Miles Morales karakterini canlandıran Nadji Jeter, oyunun setinden hareket yakalama çalışmalarından fotoğraflar...

PlayStation 5'e özel olarak duyurulan Spider-Man: Miles Morales, yeni nesilde en çok beklenen oyunlardan biri. Oyunun başrolündeki Miles Morales karakterini canlandıran Nadji Jeter, oyunun setinden hareket yakalama çalışmalarından fotoğraflar paylaştı.

Nadji Jeter, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, hareket yakalama çalışmaları için kullanılan özel ekipmanlarla fotoğrafını paylaştı ve Spider-Man: Miles Morales'in kendisi için ne ifade ettiğini ortaya koydu. Görünüşe göre aktör, rolüne kendini iyi kaptırmış. Belki de bu macera tek bir oyunla sınırlı kalmayacak.

Spider-Man: Miles Morales setinden fotoğraflar:

Jeter paylaşımında fotoğrafların yanı sıra, "Etkileyici bir karakter olmak benim için her şey demek. Miles'ın hikayesi şimdiki ve bir sonraki nesil için bir ihtiyaç! Onu canlandırma fırsatı ve sorumluluğuna eriştiğim için şükrediyorum" ifadelerine yer verdi. Bir sonraki paylaşımında da aksiyon sırasındaki akrobatik bir fotoğrafını paylaşarak, "Hazır olun #MilesMoralesPS5" dedi.

Spider-Man: Miles Morales, geçtiğimiz ay geçekleştirilen büyük PlayStation 5 etkinliği sırasında sergilendi. Oyunun başlangıçta PS4'e özel Marvel's Spider-Man'e bir genişleme niteliğinde geleceği öne sürülse de; geliştirici Insomniac Games, genişleme değil, bağımsız bir oyun olduğunu doğruladı.

Spider-Man: Miles Morales, PS5

Geliştirici Haziran ayındaki açıklamasında oyunu, "Miles ile Uncharted: The Lost Legacy gibi bir oyuna daha çok benzeyen, tam bir hikaye deneyimi yaşayacaksınız. Spider-Man: Miles Morales, Marvel's Spider-Man evrenini genişletmek için önemli, içten, duygusal ve temel bir deneyim." şeklinde tanımladı.

Spider-Man: Miles Morales, PS5'in gücünden hızlı yükleme ekranları, ışın izleme, 3D ses ve DualSense'in dokunsal özellikleri ile tam anlamıyla yararlanacak. Insomniac, oyunun yeni nesil donanımda 4K/60 FPS performans modunu destekleyeceğini açıklamıştı. Geliştirici bir diğer açıklamasında ise, "Karakterlerimizi 4D taramalar ve daha gerçekçi görünümlü karakterler ve daha doğal hareket eden saçlar için geliştirdik. Şehrin varlıklarının birçoğu da yeni konsoldan yararlanacak şekilde güncellendi." ifadelerini kullandı.

Spider-Man: Miles Morales, yıl sonuna doğru PlayStation 5'in piyasaya sürülmesiyle birlikte gelecek.