Soulslike türündeki Lies of P için çıkış tarihi belli oldu

Soulslike türündeki Lies of P için çıkış tarihi belli oldu
Neowiz adlı bir stüdyo tarafından geliştirilen Lies of P, yeni bir fragman videosuyla oyuncuların karşısına geçti.

Lies of P, Neowiz adlı bir stüdyo tarafından geliştirme aşamasında yer alıyor. Oyun, Bloodborne'dan ilham alıyor. Soulslike türüne sahip yapım, bu Ağustos ayında PC ve konsollar için piyasaya çıkıyor. Yeni sinematik fragman, oyunun baskıcı atmosferini gözler önüne seriyor. Yine de, oynanış açısından pek bir şey göstermiyor. Fragmana göre oyun PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S ve Xbox One oyuncuları için geliyor. Oyun, lansman sırasında Xbox Game Pass bünyesinde de yer alıyor.

soulslike-turundeki-lies-of-p-icin-cikis-tarihi-belli-oldu

Lies of P, Ağustos ayında hayranlarıyla buluşuyor

Yeni Lies of P fragmanı oynanış anlamında bir şey göstermediği için, hayal kırıklığı yarattı. En son oynanış görüntüleri, AMD Radeon RX 7900 XTX GPU tarafından desteklenen özel 8K çözünürlüklü görüntülerle geçen ay geldi. Oyun, Ağustos 2023'de PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One için çıkıyor. Oyunun birtakım bilgileri ise şu şekilde:

[embed]

  • A Dark Fairytale Retold - Pinokyo'nun zamansız hikayesi, karanlık ve çarpıcı görsellerle yeniden tasarlandı. Düşmüş Krat şehrinde geçen Pinokyo, her şeye rağmen insan olmak için umutsuzca savaşıyor.
  • Görsel Konsept - Krat şehri, Avrupa'daki Belle Époque Dönemi'nden esinleniyor. Refahtan yoksun, çökmüş bir şehrin özüdür.
  • 'Yalancı' Görevler ve Çoklu Sonlar - Nasıl yalan söylediğinize bağlı olarak ortaya çıkan birbiriyle bağlantılı prosedürel görevleri deneyimleyin. Bu seçimler daha sonra hikayenin nasıl biteceğini etkiliyor.
  • Silah ve Üretme Sistemi - Tamamen yeni bir şey yaratmak için silahları çok çeşitli şekillerde birleştirebilirsiniz. En iyi kombinasyonları bulmak ve gerçekten özel bir şey yapmak için araştırma yapın.
  • Özel Beceri Sistemi - Pinokyo'nun oyuncak bebek olmasıyla, yeni beceriler kazanmak ve savaşta avantaj elde etmek için vücudunun bölümlerini değiştirebilirsiniz. Ancak geliştirmelerin tümü dövüş için değildir. Ayrıca birkaç başka benzersiz ve kullanışlı özellik de sağlayabilirler.

Sizler Lies of P hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyundan beklentileriniz ne yönde? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!

İlgili Haberler