Sony, Uncharted Filminin Çekimlerinin Henüz Başlamadığını Açıkladı

Sony, Uncharted Filminin Çekimlerinin Henüz Başlamadığını Açıkladı
Uncharted filminde Nathan Drake olarak karşımıza çıkacak olan aktör Tom Holland Instagram hesabından yaptığı paylaşımla çekimlerin başladığına işaret etmişti. Ancak bir Sony temsilcisi IGN'e yaptığı açıklamada filminin...

Uncharted filminde Nathan Drake olarak karşımıza çıkacak olan aktör Tom Holland Instagram hesabından yaptığı paylaşımla çekimlerin başladığına işaret etmişti. Ancak bir Sony temsilcisi IGN'e yaptığı açıklamada filminin prodüksiyonunun henüz başlamadığını, ancak hazırlıkların devam ettiğini ve yakında başlamayı umduklarını söyledi.

Tom Holland genelde sır tutmamasıyla biliniyor. Spider-Man'in yıldızı, daha önce röportajlar sırasında MCU ( Marvel Sinematik Evreni) filmlerinden önemli noktaları sızdırmasıyla biliniyor. Hollan, dün Instagram hesabından sandalyesinin arkasındaki "Nate" yazısını paylaşarak "İlk gün. #Uncharted." paylaşımını yapmıştı. Bu da filmlerin çekimlerinin sonunda başladığı yorumlarını beraberinde getirmişti.

Tom Holland'ın Uncharted setinden yaptığı paylaşım yanlış yorumlandı

Uncharted, Tom Holland, Nathan Drake

Holland'ın görüntüyü neden yayınladığı tam olarak belli değil. Sony'ye göre çekimler henüz başlamadı. Uncharted filminin prodüksiyonu Mart ayında başlayacaktı ancak koronavirüs salgını nedeniyle gecikti. Çekimler için Sony tarafından herhangi bir tarih verilmedi. Görünüşe göre bir kez daha Holland'ın pervasız açıklamalarının kurbanı olduk.

Filmin yönetmenlik koltuğunda Venom ve Zombieland filmlerinin yönetmeni Reuben Fleischer oturuyor. Daha önce Nathan Drake olarak karşımıza çıkacağı konuşulan Mark Wahlberg ise Sully rolünü üstlenecek. PlayStation'a özel oyun serisinden uyarlanan filmin Temmuz 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. Ancak koronavirüs salgınının hala etkisini göstermesi nedeniyle bu tarihin de kesinliği şüpheli.

Sony'nin açıklaması hayranların hevesini kursağında bıraksa da, Uncharted filminin çekimleri çok yakında başlayacak gibi görünüyor.