Sony PlayStation Gamescom 2019'a katılacak

Sony PlayStation Gamescom 2019'a katılacak
Sony, E3 2019'a katılmama kararı alarak dünyanın en büyük etkinliklerinden birini atlamış olsa da Gamescom 2019'da olacak. PlayStation'ın katılımı onaylansa da Almanya'nın Köln kentinde gerçekleşecek olan fuar için neler planlandığı...

Sony, E3 2019'a katılmama kararı alarak dünyanın en büyük etkinliklerinden birini atlamış olsa da Gamescom 2019'da olacak. PlayStation'ın katılımı onaylansa da Almanya'nın Köln kentinde gerçekleşecek olan fuar için neler planlandığı henüz bilinmiyor. Yine de ne olursa olsun Sony'nin sahalara döneceğini bilmek güzel.

Walmart Kanada'nın Oyun Teknolojisi ve Medya Editörü Paul Hunter; Microsoft ve PlayStation'ın katılacağını bazı tanıtım gereçlerini ortaya çıkaran GraviKnight'tan gelen bilgiyi Twitter hesabından paylaştı. Söz konusu tanıtım ürünleri ayrıca Electronic Arts, THQ Nordic, Capcom ve Bethesda Softworks gibi yayıncıların da etkinlikte yer alacağını gösteriyor.

İşte Gamescom 2019'a katılacağı garanti olan şirketler:

Peki eğer Sony, PlayStation markasını Gamescom'a getirecekse oyuncular neler bekleyebilirler? Her ikisi de bu sonbaharda yayınlanacak olan MediEvil Remake ve Death Stranding gibi önemli oyunlardan daha fazla bilgi ve fragman gelebilir. Kim bilir belki de herkesi şaşırtacak bir The Last of Us Part 2 hamlesi gelebilir. Bekleyip, göreceğiz.

Sony, Gamescom 2019'a katılacağını henüz resmi olarak onaylamasa da, bir başka yayıncı etkinlikte olmayacağını açıkladı. Blizzard Entertainment hiçbir şekilde fuarda yer almayacak. Şirket birkaç ay önce stant bile kurmayacağını duyurmuştu. Muhtemelen katılmaları halinde yine elleri boş gelecekler ve oyun geliştirme girişimlerine odaklanmayı istiyorlar.

Gamescom 2019, 20 Ağustos'ta başlayacak ve 24 Ağustos'ta sona erecek. The Game Awards'ın kurucusu Geoff Keighley'in sunacağı Gamescom: Açılış Gecesi 19 Ağustos'ta gerçekleşecek. Etkinliğin giriş bölümü aynı gün TSİ 22.00'da canlı olarak yayınlanacak.

Sony'nin PlayStation'ı etkinliğe getirmesini heyecan verici buluyor musunuz? Beklentileriniz neler? Yorumlarda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.