Sony Eurasia ve Take-Two Interactive ile Anlaştı!

Sony Eurasia ve Take-Two Interactive ile Anlaştı!
Sony Eurasia ve Take-Two Interactive, oyunların Playstation sürümlerinin Türkiye'deki dağıtımı konusunda anlaştı. Rockstar Games ve 2K Games şirketlerini bünyesinde bulunduran Take-Two Interactive oyunlarının dağıtımını...

Sony Eurasia ve Take-Two Interactive, oyunların Playstation sürümlerinin Türkiye'deki dağıtımı konusunda anlaştı. Rockstar Games ve 2K Games şirketlerini bünyesinde bulunduran Take-Two Interactive oyunlarının dağıtımını Aral yapıyordu.

Playstation Türkiye haberi Twitter ve Youtube hesaplarından paylaşarak Take-Two Interactive'e hoşgeldin dedi.

Sony Eurasia ve Take-Two Interactive

GTA V ve NBA 2K18 Sony'e Emanet

Sony Eurasia’nın Türkiye’de dağıtacağı ilk Take-Two Interactive oyunu ise 19 Eylül 2017’de piyasaya çıkacak olan NBA 2K18 olacak. Oyunun satış fiyatı 269 TL olarak belirlendi. Sony ayrıca GTA V, Red Dead Redemption 2, Mafia III ve yenilenecek olan L.A. Noire gibi yapımların da dağıtımını üstlenecek. Oyunların PC ve Xbox oyunların sürümlerini Aral dağıtmaya devam edecek.

PlayStation Türkiye Departman Müdürü Mustafa Yiğit bu anlaşma hakkında: "Türkiye, PlayStation için konumu önemli ülkelerden bir tanesi. Biz de ülkemizin bu konumunu daha da güçlendirmek ve Türkiye’yi endüstri’de bir marka haline getirmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. PlayStation Türkiye olarak en önemli önceliklerimizden biri de fiyatları makul düzeyde tutarken hem oyunlarda hem de işletim sisteminde yerelleştirme desteği sunabilmektir. Bu amaç doğrultusunda PlayStation platformunun daha da iyi bir hale gelmesi adına, Take-Two Interactive ile 2K ve Rockstar Games oyunlarının Türkiye dağıtımını üstlendiğimizi açıklamaktan gurur duyuyoruz." şeklinde açıklama yaparak duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Take-Two Interactive İngiltere ve İhracat Pazarları Kıdemli Satış Direktörü Dave Gould ise:"Genç ve oyun dünyasını yakından takip eden nüfusuyla Türkiye pazarı bizim için çok önemli. Tüm dünyada geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyunlarımız, bu pazarda da büyük ilgi görüyor. Türkiye’de bundan sonra Sony Eurasia gibi güçlü bir dağıtıcı ile var olacağımız için büyük heyecan duyuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Sony Eurasia ve Take-Two Interactive işbirliği umuyoruz ki Playstation oyun piyasasına olumlu etki edecektir. Özellikle fiyat politikası ve dil seçeneği konusundaki beklentilere olumlu bir geridönüş olabilir.