Sons of the Forest, 18.000 oyuncudan 'çok olumlu' eleştirisi aldı

Sons of the Forest, 18.000 oyuncudan 'çok olumlu' eleştirisi aldı
Endnight Games yakın zamanda hayatta kalma Sons of the Forest adlı oyununu piyasaya sürdü. Oyuncular yapımı oldukça beğendi.
Sons of the Forest

, yıllarca süren bekleyişin ardından dün Steam üzerinde yayınlandı. Oyuncular, sürüm için sürüler halinde oyuna akın etti.

SteamDB

verilerine göre, oyun bugün erken saatlerde 350.105 eşzamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Bu da, Steam tarihindeki en büyük 22. eşzamanlı oyuncu sayısı demek oluyor. Bu noktada platform tarihindeki bir hayatta kalma oyunu için Valheim'in ardından ikinci en büyük sayıdır.

sons-of-the-forest-18-000-oyuncudan-cok-olumlu-elestirisi-aldi

Sons of the Forest oyuncular tarafından yoğun ilgi gördü

Şu anda Steam'deki en popüler üçüncü oyun, Hogwarts Legacy ile Dota 2 arasında yer alıyor. Steam'in sunucuları tüm bu oyunların başlangıçtaki ağırlıkları altında eziliyor gibi duruyordu. Sons of the Forest görünüşe göre, oyunculara güzel zaman geçirmelerini sağlıyor. Oyuncular, yayınlandıktan sadece bir gün sonra yüzde 87'si olumlu olan 18.921 doğrulanmış inceleme paylaştı. Bu noktada oyuncular, Steam'in ölçümlerine göre 'çok olumlu' puanını verdi. Bu durumda oyunun hataları ve aksaklıkları ile Erken Erişim sürümünde piyasaya çıktığını düşündüğünüzde etkileyici duruyor.

sons-of-the-forest-18-000-oyuncudan-cok-olumlu-elestirisi-aldi

Oyun, bu hafta Erken Erişim değil, tam olarak piyasaya çıkacaktı. Geliştiriciler, başka bir gecikmeden kaçınmak için 1.0 sürümünü çıkarmayı kenara attı. Erken Erişim döneminin yaklaşık 6-8 ay aralığında sürmesi planlar dahilinde yer alıyor. Sizler Sons of the Forest'ın hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!