Sonic the Hedgehog 2'nin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Sonic the Hedgehog 2'nin Vizyon Tarihi Belli Oldu
Sonic the Hedgehog, gişede başarılı bir performans göstermiş ve hayranlardan olumlu geri dönüş almıştı. Paramount, film vizyona girdikten haftalar sonra, devam filmi üzerinde çalıştığını açıklamıştı. İlk filmde Sonic'i...

Sonic the Hedgehog, gişede başarılı bir performans göstermiş ve hayranlardan olumlu geri dönüş almıştı. Paramount, film vizyona girdikten haftalar sonra, devam filmi üzerinde çalıştığını açıklamıştı. İlk filmde Sonic'i seslendiren Ben Schwartz, Sonic the Hedgehog 2'nin vizyon tarihini Twitter hesabından duyurdu.

Sonic the Hedgehog 2'nin beyaz perdeye geleceği tarih 8 Nisan 2022 olarak açıklandı. İlk film bu yıl Sevgililer Günü'nde sinemalara geldi ve hayranların beğenisini kazandı. Hatta tüm zamanların en yüksek hasılat yapan oyun uyarlamaları listesinde 7. sırayı almayı başardı. Oyunlar son dönemde beyaz perdeye sıklıkla taşınıyor. Uncharted, Just Cause ve Mortal Kombat gibi filmler şu anda yapım aşamasında.

Sonic the Hedgehog 2 hakkında şimdiden bazı ipuçları var

Sonic the Hedgehog 2, vizyon tarihi

Paramount, devam filminin içeriği hakkında başka bir açıklama yapmamış olsa da, ilk filmde Sonic the Hedgehog 2'ye dair bir ipucu vardı. İlk filmin post credit sahnesinde Tails'in devam filmiyle geleceğinin ipuçları verilmişti. Bir diğer ipucu da, Jim Carrey'nin canlandırdığı Dr. Robotnik'in her yerde mantar olan uzak bir gezegende mahsur kalması ve Sonic'in farklı dünyalara ve yerlere ışınlanmak için kullanabileceği bir halkalarının olması da ikilinin tekrar karşılaşabileceğine işaret.

Sonic the Hedgehog'un ilk fragmanının yayınlanmasıyla birlikte, kahramanın tasarımına hayranlardan tepki gelmişti. Ardından geliştiriciler mavi kirpinin filmdeki görünümünü değiştirdi ve yeni tasarım beğeni topladı. Koronavirüs salgınının Sonic the Hedgehog 2'nin vizyon tarihine etkisi olur mu bilemeyiz, ancak en azından tasarım tarafında yeni bir kriz yaşamayacağız gibi görünüyor.

İlk kez Sonic 2 oyununda tanıtılan Tails'in, Sonic the Hedgehog 2'de ana karakter olarak gelmesi anlamlı bir hamle olabilir. Seriden başka herhangi karakterlerin geleceği belli değil, ancak film serisinin aynı modeli takip ettiği varsayarsak; Knuckles'ı küçük bir rolde veya bir sonraki filmde görme şansımız var.

Paramount Pictures, Sonic The Hedgehog 2'nin yanı sıra yaklaşmakta olan diğer iki animasyon filminin vizyon tarihini de açıkladı. Yapımcı, 'Boardwalk' isimli animasyon filminin 22 Temmuz 2022'de, 'The Tiger’s Apprentice' adlı diğer filmin 10 Şubat 2023 tarihinde beyaz perdeye geleceğini duyurdu.