Sonic Frontiers, dünya çapında 2.9 milyon adet sattı

Sonic Frontiers, dünya çapında 2.9 milyon adet sattı
Sega, Sonic Frontiers adlı oyununun dünya çapında 2.9 milyon adet kopya satış başarısı elde ettiğini duyurdu.

Sonic Frontiers, geçtiğimiz Kasım ayında yayınlanmasından bu yana dünya çapında 2,9 milyon kopya sattı. Sega, Nisan-Aralık 2022 arasındaki en son kazanç raporunu yayınladı. Şirket genelinde net satışlar yıllık yüzde 14,9 artış gösterdi. Böylece 271 milyar yen'e ulaştı. Ekim ayında yeniden düzenlenen Persone 5 Royal'in çok platformlu sürümü de dünya çapında güçlü satış yaptı. 1,3 milyon adede kadar kopya satış başarısı gösterdi.

sonic-frontiers-dunya-capinda-2-9-milyon-adet-satti

Sonic Frontiers, güçlü satış başarısını sürdürüyor

Sonic Frontiers ve Persona 5 Royal, Football Manager ve Two Point Campus gibi oyunlara rağmen şirket için en büyük başarılardı. Katalog oyunlarının satışı durgun ilerledi. Project Sekai Colorful Stage! feat. Hatsune Miku, F2P sektöründe güçlü satışlara sahip olmayı sürdürdü. İleriye bakıldığında, Sega'nın bir sonraki mali durumu, geçen ay çıkan Persona 3 Portable ve Persona 4 Golden'ı içeriyor.

sonic-frontiers-dunya-capinda-2-9-milyon-adet-satti

Company Heroes 3 bu ayın sonunda çıkıyor

Tahmin ayrıca birkaç büyük oyunun lansmanına da dikkat çekti. En azından yakın gelecekte Like a Dragon: Ishin! ve Company Of Heroes 3 yer alıyor. İki oyun da bu ayın sonunda oyuncuların karşısına geliyor. Bu sefer, önceki Sega raporlarında bahsedilen süper oyundan söz edilmedi. Sega, büyük ölçüde pachislot makinelerinin güçlü performansından faydalandı. Tüm yıl faaliyet sonuçları tahminini yukarı yönlü revize etti.

Sizler Sonic Frontiers hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.