Son dakika: 0.77 faizli devlet destekli nakit başladı!

Son dakika: 0.77 faizli devlet destekli nakit başladı!
Son dakika: 0.77 faizli devlet destekli nakit başladı!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, 0.77 faiz oranıyla yeni bir kredi kampanyası başlatıyor. Özellikle Eylül ve Ekim döneminde maddi zorluk yaşayan vatandaşlara destek olmak amacıyla sunulan bu kampanya ile 20.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün olacak. Bankaların bu kampanyaları bu ay duyurması bekleniyor. Başvuru yapacak olanlar, uygun faiz oranlarıyla bu kredileri 36 ay vadeye kadar kullanabilecekler. Ancak %0.77 faiz oranından yararlanmak için kredi notunuzun ve kredi sicilinizin temiz olması gerekiyor. Bankalar ayrıca bazı şartlar koymuş durumda.

Başvuru yapacak kişilerin, uygun faiz oranlarıyla kredi alabilmeleri için kredi sicillerinin temiz olması gerekmektedir. Bu krediye başvuruda bulunmak isteyenlerin 18 yaşından büyük, sigortalı çalışan, esnaf veya emekli olmaları gerekiyor. Özellikle emekli olan kişiler, kamu bankalarından maaş almaları gerekmektedir. Başvuru yapacak olanlar ayrıca şubelere gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden işlem yapabilecekler.

0.77 Faizli Kredi Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Kredi almak isteyenler, %0.77 faiz oranıyla işlem yapmak için bankaların resmi internet sitelerine giriş yapmalıdır. Başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak kredi başvurularını hızlıca gerçekleştirebilirler. Bu formda kimlik numarası, cep telefonu numarası, aylık gelir gibi bilgilerin doğru ve eksiksiz bir şekilde girilmesi gerekmektedir. Kredi başvuruları, bu bilgilere göre değerlendirilecektir. Ayrıca, daha önce bankalarla sorun yaşamamış olan kişilerin başvuruları daha fazla onaylanma şansına sahip olacaktır.