SnowRunner, 10 milyon oyuncu eşiğini geçti

SnowRunner, 10 milyon oyuncu eşiğini geçti
SnowRunnerpiyasaya çıktığından beri neredeyse üç yıl geçti. Bu noktada, kamyonla kargo teslim etme temel konseptine farklı bir yaklaşım sundu. Oyuncular yavaş ve sabit bir hız yerine, gerçekten engebeli arazide sürerken çeşitli...
SnowRunner

piyasaya çıktığından beri neredeyse üç yıl geçti. Bu noktada, kamyonla kargo teslim etme temel konseptine farklı bir yaklaşım sundu. Oyuncular yavaş ve sabit bir hız yerine, gerçekten engebeli arazide sürerken çeşitli felaketlerle karşılaştı.

snowrunner-10-milyon-oyuncu-esigini-gecti

SnowRunner, 10 milyon kamyon şoförünü bünyesinde topladı

Oyunda, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda aracı içeriyordu. Buna ek olarak, çeşitli sanal konumları da yer alıyordu. Oyunun hem güzel gözükmesinin hem de oynaması eğlenceli olmasının oldukça faydası oldu. Tüm bunlar, SnowRunner için kamyon oyunu seven kişiler arasında oldukça popüler olmasını sağlayan nedenler olmaya yetti.

[embed]

Oyunun resmi Twitter hesabı, 10 milyon oyuncu sınırını aştıklarını belirtti. Bu noktada, SnowRunner'ın tam olarak ne kadar büyüdüğüne dair elde bir rapor oluştu. Yapım, 2021 yılında Xbox Game Pass bünyesine dahil oldu. Bu da oyunun büyümesinde olumlu bir etmen yarattı. Çünkü oyuncular sabit bir fiyattan yapımı deneyimleme imkanı buldu. Bu durum, satılan kopyalarla aynı olmasa da bu tür oyunların övünmesi gereken bir sonuçtur. Bunun hak edilen bir sonuç olması, oyunun devamının geleceği beklentisine girmeye yeterli oluyor.

Sizler SnowRunner'ın hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!