Snoop Dogg EA sunucularına fena patladı!

Snoop Dogg EA sunucularına fena patladı!
Ünlülerin birçoğu oyun oynamaktan hoşlanıyor ve bunu yapamadıkları zaman patlama seviyesine gelenler de var. Dün, EA oyunlarını oynayan Xbox One kullanıcıları, oyun sunucuları düştüğü için bazı sorunlarla karşılaştı. Oyuncular...

Ünlülerin birçoğu oyun oynamaktan hoşlanıyor ve bunu yapamadıkları zaman patlama seviyesine gelenler de var. Dün, EA oyunlarını oynayan Xbox One kullanıcıları, oyun sunucuları düştüğü için bazı sorunlarla karşılaştı. Oyuncular genel olarak problemin düzeltilmesini beklerken, Snoop Dogg sanıyoruz ki oyunun en heyecanlı yerindeydi.

Xbox live. ??‍♂️. @xboxone.x

snoopdogg (@snoopdogg)'in paylaştığı bir gönderi ()

Snoop Dogg'un ilk serzenişi değil

Videodan da anlaşılacağı gibi ünlü rapçi, oyun oynayamayacağı konusundaki memnuniyetsizliğini belirtiyor ve videoyu çekip doğrudan muhatabına gönderiyor. Bu, onun Instagram üzerinden ilk sunucu düzeltme isteği değil. Ayrıca doğrulanmış Microsoft hesabı gibi görünmeyen bir Xbox hesabı etiketlemiş olsa da, bu patlamanın EA Sports'un işitmesi ve sunucularını düzeltmesi için yeterli olması gerekir.

Tabii ki sunucular daha sonra düzeldi ve herkes oyuna başladı. Snoop Dogg'un videosu yüzünden olabilir mi? Muhtemelen hayır, ama efsanevi rapçinin önüne hiçbir şey duramaz.