Smite'ın yeni macerası: Shadows Over Hercopolis yayınlandı

Smite'ın yeni macerası: Shadows Over Hercopolis yayınlandı
Smite, League of Legends ve DOTA 2 gibi, MOBA (A Multiplayer Online Battle Arena) türünde bir yapım. Tipik birkaç kule ve minyonun karşımıza çıktığı üç yolda geçen bir mücadele. Bunların yanında Smite, geleneksel oyun...

Smite, League of Legends ve DOTA 2 gibi, MOBA (A Multiplayer Online Battle Arena) türünde bir yapım. Tipik birkaç kule ve minyonun karşımıza çıktığı üç yolda geçen bir mücadele. Bunların yanında Smite, geleneksel oyun modlarından farklı olarak ve biraz daha aksiyon deneyimi sunmayı hedefleyen "Maceralar"a (Adventures) devam ediyor. En yeni Macera: Shadows Over Hercopolis, Xbox One ve PS4 için 4.21 yamasıyla yayınladı.

Yeni Macera, çok sevilen önceki Maceralardan biri olan: Trials of King Hercules'in ardından devam ediyor. Diğer Maceralar arasında, Mario Kart'tan ilham alan yarış oyunu, Capture the Flag modu ve Arena oyun modunun varyasyonları bulunuyor. RPG'den esinlenilen Trials of King Hercules, tekrar oynanabiliği çeşitlendirirken, item geliştirme, yetenek temelli eylemler ve multiple-boss karşılaşmalarını sorunsuz bir şekilde sunmasından dolayı büyük önem taşıyordu. Oyuncular Tanrıların techizatlarını çıkarmak için bile yağmalama kazanmak zorunda kalıyordu ve bu sefer de benzer bir deneyim görüyoruz.

Hi-Rez Studios Twitter üzerinden bir de ödüllü etkinlik duyurusu yaptı

Ayrıca geliştirici Hi-Rez Studios, Shadows Over Hercopolis'i konsol üzerinden, hard modda tamamlayan ilk takımı 6.000 gem ile (her bir oyuncu için) ödüllendirmek üzere bir de mücadele düzenlemiş.