Slitterhead Oynanışa ve Oynanabilir Bir Köpeğe Erken Bir Bakış Getiriyor

Slitterhead Oynanışa ve Oynanabilir Bir Köpeğe Erken Bir Bakış Getiriyor
Slittherhead adlı oyundan oynanışı göz önüne getiren bir video geldi.

Bokeh Game Studio, yalnızca erken geliştirme görüntüleri olsa da, yakında çıkacak korku aksiyon oyunu Slitterhead'in oynanışına bir göz atmamızı sağladı. 2021'de duyurulan Slitterhead, Silent Hill yaratıcısı Keiichiro Toyama'nın son oyunudur. Ancak geliştirici Bokeh Game Studio, son iki yıldır YouTube kanalına çeşitli kamera arkası videoları yüklemesine rağmen, duyurulmasından bu yana ondan hiçbir şey görmedik. En son videosu tamamen kullanıcı testleriyle ilgili ve içinde oyunun nasıl olabileceğine dair bir fikir edindik ve en önemlisi, bir köpek de dahil olmak üzere birden fazla karakter olarak oynayabileceğinizi gösterdi.

slitterhead-oynanisa-ve-oynanabilir-bir-kopege-erken-bir-bakis-getiriyor-1.jpg

Slitterhead oynanış görüntülerinin çoğu ekran kaydıdır

Oynanış görüntülerinin çoğu bir ekrandan kaydedilir ve hepsi oldukça kısadır. Özellikle aksiyon ağırlıklı olmayan Silent Hill serisinin aksine, Slitterhead görünüşe göre daha fazla olacak, çünkü gösterilen karakterlerden biri X-Men'in Wolverine'i gibi ellerinden çıkan büyük pençelere benziyor. Başka bir karakterin uzun siyah bir ceket giydiği görülüyor ve sizi kırbaçlamak için rahatsız edici derecede uzun bir dil kullanan bir tür asalak görünümlü düşmanı savuşturmak için çok daha Silent-Hill benzeri kanlı bir direk kullanıyor.

slitterhead-oynanisa-ve-oynanabilir-bir-kopege-erken-bir-bakis-getiriyor-2.png

Proje yöneticisi Takuro Konno'ya göre, oyun bazı benzersiz mekanikler içeriyor, ancak bunların tam olarak ne olduğunu detaylandırmadı. "Şimdiye kadar yaptığımız testlerde, oyuncuların çoğu bunların en iyi özellikler olduğunu söylüyor. Bu, bunlara güvenebileceğimiz anlamına geliyor." Belli kokuları alma yeteneğine sahip gibi görünen köpek olarak oynamaktan bahsediyor olabilir.