Skull and Bones yine ertelendi

Skull and Bones yine ertelendi
Bu haberi daha önce duyduysanız size hiç yabancı gelmeyecektir. Ubisoft'un açık deniz korsan oyunu Skull and Bones  tekrardan ertelendi. Ertelenmeleriyle ünlü olan bu oyunun mali sıkıntılar sebebiyle ertelendiği söyleniyor....

Bu haberi daha önce duyduysanız size hiç yabancı gelmeyecektir. Ubisoft'un açık deniz korsan oyunu Skull and Bones  tekrardan ertelendi. Ertelenmeleriyle ünlü olan bu oyunun mali sıkıntılar sebebiyle ertelendiği söyleniyor. Bu haber karşısında oyunu heyecanla bekleyen oyuncular büyük hayal kırıklığına uğradı. Bu durumun şirket hisseleri üzerinde nasıl bir etki yaratacağını herkes merakla bekliyor.

Skull and Bones 2023 sonuna ertelendi

Haber bugün büyük zorluklarla karşı karşıya olduğunu söyleyen Ubisoft tarafından geldi. Mario + Rabbids: Sparks of Hope ve Just Dance 2023 gibi yakın zamanda piyasaya sürülen oyunlar beklentileri karşılamazken bu gecikme haberinin şirketi zor duruma sokabileceği söyleniyor. Ubisoft gecikme açıklamasını yaparken "Oyuncular, yaklaşan beta aşamasında Skull and Bones'un güzelliğini keşfedebilecekler." dedi. Ayrıca firma "Ek süre zaten meyvesini verdi ve kalitesinde etkileyici iyileştirmeler sağladı, bu da son oyun testleri tarafından onaylandı." diye ekledi.

Ubisoft ertelemenin amacının çok daha gösterişli ve dengeli bir deneyim sergilemek ve farkındalık oluşturmak için olduğunu söyledi.  Skull and Bones yeni çıkış tarihi olarak 2023 sonu  gösterildi. Oyunun normal şartlarda 2018'de çıkması gerekti ancak şimdi tarih olarak 2023 sonlarını beklemek zorundayız. Bu durum her ne kadar oyuncuların canını sıksa da Ubisoft oyunu kusursuz hale getirdikleri konusunda açıklamalar yapıyor.

Oyunun açık beta tarihi kesin olmamakla beraber gelecek aylarda çıkması bekleniyor. Oyuncuların oyunu bu kadar beklemesi artık oyunu unutturuyor gibi duruyor. Bir an önce en azından betaya erişmek isteyen oyuncular bu gecikme haberi ile daha çok hayal kırıklığına uğradı. Ubisoftun 1 Nisan'da başlayacak olan 2023-24 mali yılı oyunu en güzel şekilde çıkarmak için bir fırsat olarak görülüyor. Umarız ki bu fırsat bir an önce kullanılır ve oyun severler Skull and Bones ' a bir an önce kavuşur.

İlgili Haberler