Skull and Bones yeni oynanış görüntüsü yayınlandı

Skull and Bones yeni oynanış görüntüsü yayınlandı
Geçtiğimiz günlerdeUbisoft maddi sıkıntılardan dolayı Skull and Bones'i tekrardan ertelediklerini açıklamıştı.Bu 6’ncı ertelemeden sonra oyuncular ve eleştirmenler şirkete büyük bir tepki göstermişti. Hatta bu açıklamadan...

Geçtiğimiz günlerde

Ubisoft maddi sıkıntılardan dolayı Skull and Bones'i tekrardan ertelediklerini açıklamıştı.

Bu 6’ncı ertelemeden sonra oyuncular ve eleştirmenler şirkete büyük bir tepki göstermişti. Hatta bu açıklamadan sonra Ubisoft hisselerinde bir düşüş yaşanmıştı. Büyük ihtimalle şirket bu olayları telafi etmek için olsa gerek 30 dk’lık Skull and Bones yeni oynanış görüntüsü yayınladı.

Skull and Bones yeni oynanış görüntüsü göz alıcı duruyor

Ubisoft daha önce Skull and Bones'un anlatı odaklı bir oyun olmadığını söylemişti. Ancak bu videoya göre oyuncunun kişisel hikayesini yönlendirmeye yardımcı olacak parçalar olduğunu görüyoruz. Ayrıca  tarihsel bir kurgu olarak çıkacak Skull and Bones'in oynanış stilleri etrafında inşa edilmiş zengin bir atmosfere ve hikâyeye sahip olduğunu görüyoruz. 

Bu Skull and Bones yeni oynanış görüntüsü bize çeşitli oynanış stilleri gösteriyor. Video da bir karakola saldırmayı, gemi enkazlarını aramayı ve hazine kazmak gibi çeşitli oynanış stilleri görüyoruz. Ayrıca video oyunculara Skull and Bones'un dünyasını ve hikayesini detaylandıracak birçok şey gösteriyor. Oyunun Janisse'in bize anlattığı kötü bir korsanın etrafında geçiyor. Bu korsan  Skull and Bones'un dev şirketlerine karşı savaşmaya çalışan, özgürlüğün peşinde koşan ve hazine arayan biri olarak tanımlanıyor.

Oyun çıktığında daha çok keşfedilecek şey olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Daha önce belirtildiği gibi Skull and Bones, anlatı odaklı bir oyundan çok online bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Oyunun hikayesi ne kadar geniş olsa da büyük bir kısmı online yapıya uygun bir şekilde tasarlandı. Oyuncular bu kadar ertelenmelere rağmen  Skull and Bones'u oldukça uzun bir süre oynamaya değer bir oyun olarak görüyor. Bu durum şirket açısında çok iyi bir gelişme ancak oyuncular bir ertelemeyi daha kaldıramayabilir. Umarız ki Skull and Bones bir an önce yayınlanır ve oyuncular bu ilgi çekici oyuna en kısa zamanda kavuşur.

İlgili Haberler