Sızıntı kaynağı, GTA 6 için çıkış tarihi hedefi açıkladı

Sızıntı kaynağı, GTA 6 için çıkış tarihi hedefi açıkladı
GTA 6hakkında sızıntı yapan Tez2'ye göre, uzun zamandır beklenen yapım 2024 tatil lansmanını hedefliyor. Oyunun piyasaya sürülme hedefinin de son birkaç yılda değişiklik gösterdiği gelen bilgiler arasında yer aldı. Buna ek...
GTA 6

hakkında sızıntı yapan Tez2'ye göre, uzun zamandır beklenen yapım 2024 tatil lansmanını hedefliyor. Oyunun piyasaya sürülme hedefinin de son birkaç yılda değişiklik gösterdiği gelen bilgiler arasında yer aldı. Buna ek olarak, yapımın 2025 yılına ertelenmesi konusu da iddiaların hedefi oluyor.

sizinti-kaynagi-gta-6-icin-cikis-tarihi-hedefi-acikladi

Söylenti: GTA 6, 2024 yılında geliyor

Tez2 ayrıca, oyunu daha erken çıkarmak için ana oyuna yönelik içeriğin DLC için kesilebileceğini iddia etti. Bu gerçekleşirse, çevrimiçi çok oyunculu moda ek içerik eklendiğini gören GTA 5 oyunundan büyük bir sapma olurdu. Buna ek olarak, bunca yıldır ana oyuna herhangi bir ekleme olmadı. Insider Gaming'e göre gelen bu bilgi duyduklarıyla aynı çizgide ilerliyor. Hem de Tez2, Rockstar'ın projeyle ilgili ilk resmi bilgileri yıl bitmeden sağlayacağını tahmin ediyor.sizinti-kaynagi-gta-6-icin-cikis-tarihi-hedefi-acikladi

Insider Gaming, GTA 6'nın bu kadar geç çıkmasının sebebini yeni nesil konsollara bağlıyor. Bu noktada Take Two'nun yeni hitinin, bu sistemler için kurulum tabanının on milyarlarca birimi barındıracak konumda olduğundan emin olmak istiyor. Take Two, nihai olarak GTA 6'nın satış açısından GTA 4'ten çok bir GTA 5 olmasını istiyor. Bu noktada düşüncelerine göre, piyasaya sürüldüğünde ne kadar çok tüketicinin elinde çok konsol varsa başarması kolay bir iş gibi duruyor.

sizinti-kaynagi-gta-6-icin-cikis-tarihi-hedefi-acikladi

GTA 6 uzun bir zamandır oyuncular tarafından bekleme radarına alınmış durumda yer alıyor. Bir önceki piyasada olan yapımın satışları son aylarda düşmeye başlamıştı. Bu da GTA 6'nın yakında çıkabileceği olasılığını gün yüzüne getirdi. Yakın zamanda daha pek çok piyasaya sürülmesi beklenen oyun hakkında bilgiler gelecektir.

GTA 6'nın satışları konusunda en etkili olacak durum Xbox Game Pass olacaktır. Sizler GTA 6 söylentisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizler oyunun ne zaman çıkacağını düşünüyorsunuz? Bu noktada fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!