Sızan Starfield Görüntüleri AK-47'yi Uzayda Kullanabileceğinizi Gösteriyor

Sızan Starfield Görüntüleri AK-47'yi Uzayda Kullanabileceğinizi Gösteriyor
Sızdırılan Starfield görüntülerine göre AK-47 uzay yaşamında kullanılabiliyor.

Starfield derin dalışını izlediyseniz, bir AK-47'nin ortaya çıkışı çok şaşırtıcı olmayabilir. Ne de olsa derin dalışta Remington benzeri bir av tüfeği ve M1911'in de bulunduğu gösterildi. Gösterimden kısa bir süre sonra, Starfield'ın Xbox Series X|S'de 30FPS'de kilitleneceği ortaya çıktı.

sizan-starfield-goruntuleri-ak-47-yi-uzayda-kullanabileceginizi-gosteriyor-1.jpg

Starfield, 6 Eylül itibariyle geliyor

Howard, IGN'ye, "Önceki maçlarımız göz önüne alındığında, bunun sürpriz olmayacağını düşünüyorum" dedi. “Her zaman her şeyin olabileceği bu devasa, açık dünyalar, tamamen dinamik, hiper ayrıntılar. Ve bunu yapmak istiyoruz. X'te 4K. S'de 1440. 30'da kilitliyoruz çünkü bu sadakati istiyoruz, tüm bu şeyleri istiyoruz. Hiçbirini feda etmek istemiyoruz. "Neyse ki bu sefer harika bir şekilde ilerliyoruz. Genellikle bunun çok üzerinde çalışıyor. Bazen 60'tır. Ama konsollarda kilitliyoruz çünkü aklınıza bile getirmediğiniz tutarlılığı tercih ediyoruz."

sizan-starfield-goruntuleri-ak-47-yi-uzayda-kullanabileceginizi-gosteriyor-2.jpg

Ayrıca ekledi: "Oyunlarımızı gerçekten çok özel hissettiren bu deneyimden asla fedakarlık etmek istemiyoruz. Bu yüzden harika hissettiriyor. Savaşın hararetinde bile nasıl hissettirdiği konusunda gerçekten mutluyuz. Ve bu boş alana ihtiyacımız var çünkü oyunlarımızda gerçekten her şey olabilir." Starfield, 6 Eylül 2023'te Xbox Series X|S ve PC'ye özel olarak çıkıyor.